Deloglasnik - Delavec v pakirnici svežega mesa (m/ž) - Celje - Celjske Mesnine
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Delavec v pakirnici svežega mesa (m/ž)

Celje

Rok za prijavo:

  • Celjske Mesnine

Opis delovnega mesta

- pakiranje svežega meso za prodajo na podlagi delovnih nalogov
- zagotavlja pravočasno pripravo naročenih količin mesa za odpremo v hladilnico
- upravlja in tekoče vzdržuje pakirne in ostale stroje in naprave v pakirnici skladno z navodili proizvajalca
- izvaja dela v okviru higiensko tehničnih in drugih predpisov
- zagotavljanje kvalitete in varnosti izdelkov, sledljivost izdelkov
- čisti delovne stroje, opremo in prostore
- izvaja predpise iz zakona o varnosti in zdravju pri delu
- opravlja druga dela po navodilu neposrednega vodje

Pogoji

- izobrazba po Klasius: srednja poklicna
- alternativna izobrazba: nižja poklicna

Strokovna izobrazba:

III. stopnja – nižje poklicno izobraževanje (2 letno), IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Kaj vam ponujamo

- trajanje zaposlitve: določen čas, 3 meseci z možnostjo stalne zaposlitve
- vrsta zaposlitve: polni delovni čas (dvoizmensko delo (od 05.00 do 13.00 in od 13.00 do 21.00))
- poskusno delo: 1 mesec

Vrsta zaposlitve:

Določen čas

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj