Natakar v novi restavraciji jasna (m/ž)
Opis del in nalog:
- strežba domače hrane menuja treh dežel, ki ga je pripravil lokalni mojster kuhinje Uroš Štefelin
- strežba slovenskih vin, različnih vrst koktejlov, napitkov in specialnih sezonskih napitkov
- sodelovanje pri razvoju posebnih restavracijskih ponudb in sezonskih menijev
- vzdrževanje čistosti in urejenosti restavracije
- ustvarjanje prijaznega in gostoljubnega vzdušja za naše goste
- strežba hrane in pijače
Izbranemu kandidatu nudimo:
- možnost namestitev
- urna postavka do 12€ neto
- brezplačna jutranja dihalna joga 2x tedensko ob jezeru Jasna
- delo v edinstvenem, čarobnem, modernem in varnem delovnem okolju v lastniških prostorih
- priložnost za razvoj svojih restavracijskih spretnosti
- sodelovanje v ekipi strastnih in kreativnih ljudi
- redna mesečna izplačila
Od kandidatov pričakujemo:
- izkušnje pri prezentaciji in strežbi hrane in pijače
- izkušnje na področju priprave koktejlov in drugih napitkov
- zanesljivost in natančnost pri delu
- odlične komunikacijske spretnosti in gostoljubnost
- pripravljenost za delo v dinamičnem okolju
- izkušnje s strežbo hrane in pijače so dodaten plus
- pripravljenost na dvoizmensko delo
Če želite postati del naše pravljične ekipe in prispevati k nepozabni izkušnji naših gostov, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis preko portala Deloglasnik ali pokličete na tel. številko 041 903 090.