Deloglasnik - Tekstilna industrija, Šiviljstvo - Delovna mesta
deli
Tweet
deli

Tekstilna industrija, Šiviljstvo - Delovna mesta

Več

Tekstilna industrija, Šiviljstvo

Iščete zaposlitev v kategoriji Tekstilna industrija, Šiviljstvo? Na Deloglasnik, vodilni portal za oglaševanje prostih delovnih mest, lahko iščete delo tudi po kategorijah. Na enem mestu lahko vsak iskalec zaposlitve išče delo po različnih kategorijah tudi v kategoriji Tekstilna industrija, Šiviljstvo.
Iskanje zaposlitve po kategorijah nikoli ni bilo lažje. Vsak iskalec, ki obišče portal Deloglasnik, lahko brska po aktualnih zaposlitvenih oglasih, ki ustrezajo kriterijem iskanja. Prosta delovna mesta za vse na enem mestu.

Šiviljec / Šivilja

MEHURČEK PODJETJE ZA STORITVE IN TRGOVINO D.O.O.

Ljubljana

Rok za prijavo:

Za šiviljska popravila vseh vrst oblačil zaposlimo šiviljo ali krojača. Potrebna znanja ožanje, širjenje, krajšanje, daljšanje, menjava zadrg,...

Krojilec (m/ž)

ŠIVILJSTVO, MARKO ARTIČEK S.P., SVETI ŠTEFAN

Šmarje pri Jelšah

Rok za prijavo:

šivilja (m/ž)

ŠIVILJSTVO, MARKO ARTIČEK S.P., SVETI ŠTEFAN

Šmarje pri Jelšah

Rok za prijavo:

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj