Deloglasnik - Strokovni sodelavec za CNS (m/ž) - Zahodna Slovenija - PLIVA LJUBLJANA D.O.O.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Strokovni sodelavec za CNS (m/ž)

Zahodna Slovenija

Application deadline:

  • PLIVA LJUBLJANA D.O.O.
  • Address: Pot k sejmišču 035, 1231 Ljubljana Črnuče
Podjetje Teva je svetovni voditelj na področju farmacije in največji svetovni proizvajalec generičnih zdravil, zavezano k izboljšanju zdravja in večji dostoposti kvalitetnih zdravstvenih rešitev po svetu. Jedro našega uspeha predstavljajo naši zaposleni, ki skupaj s kolegi iz preko 80 držav dostavljajo največji svetovni sklop zdravstvenih storitev do 200 milijonov ljudi dnevno. Pri Tevi ponujamo edinstveno-raznovrsten portfelj produktov in rešitev za paciente, zgradili pa smo tudi obetajočo bazo osredotočeno na naša temeljna terapevtska področja. Stalno razvijamo rešitve, ki v center postavljajo paciente, in s pomočjo znatnih investicij v znanost in razvoj, marketing, razvoj poslovanja in inovacij, rastemo tako na področju generikov kot tudi na področju poslovanja v specialni medicini. Tako izboljšujemo zdravstvo in omogočamo ljudjem, da živijo bolje in bolj zdravo. Pridružite se nam na tej poti razvoja!
Strokovni sodelavec za CNS (m/ž)

Opis dela

Kot Strokovni sodelavec (m/ž) boste zagotavljali realizacijo prodajnih ciljev v skladu z dogovorjeno strategijo in izpolnjevali zastavljene cilje v regiji, ki jo pokrivate. Hkrati boste zbirali informacije o strankah, redno posodabljali baze podatkov strokovnih strank ter opravljali analize tržnih in prodajnih podatkov vašega prodajnega področja in konkurence. Spremljali boste tudi zaloge in dobave produktov, za katere ste zadolženi.

Vaše delo bo med drugim tudi priprava načrta aktivnost na dnevni, tedenski in mesečni ravni ter samostojno podajanje iniciativ in aktivnosti za povečanje učinkovitosti. Vaš delovnik dopolnjujejo ostale naloge, ki so povezane z vašimi aktivnostmi na trgu in izhajajo iz potreb delovnega mesta ter navodil nadrejenih.

Naloge boste izpolnjevali strokovno in vestno ter delovali v skladu s strokovnimi, etičnimi in protikorupcijskimi standardi in predpisi Teve.

Kvalifikacije:

Ste
...samostojni
...usmerjeni v doseganje ciljev
...komunikativni, kreativni in fleksibilni
...natančni

Imate
...VII stopnjo izobrazbe oziroma 2. bolonjsko stopnjo s področja naravoslovja, ekonomije, organizacije ali drugih sorodnih smeri
...najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju promocije in prodaje farmacevtskih izdelkov
...aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika ter morda dodatno znanje še enega tujega jezika
...vozniški izpit B kategorije
...znanje s področja MS Office
...znanje in sposobnosti s področja prepričevanja in prodaje
...dodatno morda tudi znanje s področja farmacevtske industrije, poznavanje marketinga, ekonomike in prodajnih tehnik

Tevina zaveza k enaki možnosti za zaposlitev

Teva Pharmaceuticals is committed to equal opportunity in employment. It is Teva's global policy that equal employment opportunity be provided without regard to age, race, creed, color, religion, sex, disability, pregnancy, medical condition, sexual orientation, gender identity or expression, ancestry, veteran status, national or ethnic origin or any other legally recognized status entitled to protection under applicable laws.
Apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more