Deloglasnik - EGP Embalažno grafično podjetje d.o.o.
Share
Tweet
Share

EGP Embalažno grafično podjetje d.o.o.

  • Address: KIDRIČEVA CESTA 82, 4220 Škofja Loka
  • Web: www.egp.si

PREDSTAVITEV DRUŽBE

EGP d.o.o. je srednje veliko podjetje z več kot 200 zaposlenimi, ustanovljeno 1958. Več kot 60-letna tradicija v proizvodnji embalaže nam daje neprecenljive izkušnje. Na podlagi nenehnega vlaganja v razvoj in tehnologijo, svojim strankam zagotavljamo izdelke in storitve na najvišjem nivoju. Specializirani smo za izdelavo zloženk iz trdega kartona, pri čemer smo skozi leta vzpostavili številna dolgotrajna partnerstva z naročniki iz farmacevtske industrije, prehrambne industrije in industrije izdelkov za osebno nego / kozmetiko. Smo del skupine MSIN d.o.o., ki ima v skupini skupaj z povezanimi slovenskimi in tujimi gospodarskimi subjekt že več kot 1000 zaposlenih.

NAŠE VREDNOTE

  • ZAVEZANOST K URESNIČEVANJU CILJEV - Izpolnimo obljubljeno.
  • SPOŠTOVANJE - Spoštujemo sebe, sočloveka in okolje.
  • POŠTENOST IN PREGLEDNOST POSLOVANJA - Naše odločitve in delovanje so pregledni in dosledni.
  • SODELOVANJE IN TIMSKO DELO - Skupaj smo močnejši.
  • PROFESIONALNOST IN STROKOVNOST - Smo zanesljivi in vemo, kaj delamo.
  • POSLOVNA ODLIČNOST - Najboljši z nasmehom.
  • AKTIVNA ZAVZETOST IN KREATIVNOST - Razvijamo rešitve, ki izboljšujejo kakovost življenja.

Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa. Brezobzirnost in domišljavost ne sodijo v našo organizacijo. Skupaj smo v dobrem in v slabem, odkrivamo in rešujemo potencialne probleme in se skupaj tudi veselimo doseženih rezultatov in uspehov. Sodelujemo pri postavljanju in realizaciji ciljev, ker se zavedamo, da smo del kolektiva, ki lahko le s sodelovanjem doseže postavljene cilje. Zato pospešujemo ekipni način dela, aktivno sodelujemo v delovnih skupinah, spodbujamo različnost mišljenja, poudarjamo pomembnost prispevka posameznika k skupnemu rezultatu.

KAJ NUDIMO NAŠIM ZAPOSLENIM

Vsi se zavedamo, da brez zaposlenih, njihove motiviranosti, strokovnosti, inovativnosti, zanesljivosti, zavzetosti, učinkovitosti in opremljenosti z dinamičnostjo in energijo, pozitivnim odnosom do dela in sprememb ter željo po uspehu, ne bi mogli ustvariti takšne zgodbe o uspehu. Zaposleni so ključ za našo uspešnost, zato spodbujamo njihov strokovni in osebni razvoj, medsebojno sodelovanje, prenos informacij in inovativnost. Zagotovo pa so zaposleni lahko zavzeti samo v okolju, v katerem se počutijo dobro in imajo pogoje, da lahko delujejo učinkovito. Zelo se trudimo, da ustvarjamo  privlačno delovno okolje, v katerem lahko posameznikove cilje in potrebe povezujemo s cilji podjetja ter omogočamo razvoj veščin, kompetenc in kariere.

Zavezani smo visokim standardom, zato se vsi zaposleni izobražujejo o ravnanju, ki jih določajo naša načela in pravila etičnega ravnanja ter dobrih poslovnih praks in standardov ravnanja.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more