Deloglasnik - Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci?
Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci?

Our work

 • Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet? Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet?

  Vsi dobro vemo, da je razlog za uspeh in obstoj podjetja izključno ekonomski. Da pa je podjetje res uspešno, se moramo držati zastavljenih strategij, s katerimi dosegamo zastavljene cilje. Pri tem ne smemo pozabiti na marketinške pristope, ki bodo okrepili odnose z javnostmi.

 • Kako zgraditi uspešno blagovno znamko? Kako zgraditi uspešno blagovno znamko?

  Javna podoba blagovne znamke se gradi na podlagi lastnih dejanj. Da boste v tem uspešni, vam predstavljamo sedem dejstev, ki jih morate vedeti o pomembnosti ugleda blagovne znamke.

 • Skrivnosti vodenja ekip na daljavo Skrivnosti vodenja ekip na daljavo

  V Sloveniji delo na daljavo do začetka pandemije ni bilo precej razširjeno. Način dela se je od takrat zelo spremenil, saj so številna podjetja tudi po koncu »lockdowna« nadaljevala z delom od doma ali pa ga le delno ohranila.

 • Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama

  S poslovnimi profili na Instagramu se vedno bolj razvija tudi trženje. Za uspešno rast podjetja obstaja kar nekaj strategij, ki pripomorejo k bolj učinkoviti pridobitvi novih sledilcev.

 • Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank

  Vsak, ki si želi postati uspešen podjetnik, se lahko zgleduje po znanih dobrih primerih. Tako ne gre zanemariti niti Marka Cubana, sodnika v seriji Shark Tank. Poglejmo si njegove nasvete.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more