Deloglasnik - Svetovni dan zdravja: Ali spite dovolj?
Share
Tweet
Share
Send to friend

Svetovni dan zdravja: Ali spite dovolj?

Interests

 • 17. maj: Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe 17. maj: Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe

  Ta dan obeležujemo od leta 1969 z namenom ozaveščanja o možnostih, ki jih prinaša uporaba spleta in drugih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

 • Bi vas ta plača premamila na škotski otok? Bi vas ta plača premamila na škotski otok?

  Bi vas 150.000 funtov visoka plača premamila, da bi se preselili v enega najlepših predelov Škotske?

 • Vzpon dela v video produkciji! Vzpon dela v video produkciji!

  Uporaba video posnetkov raste in se širi iz dneva v dan. Videoposnetki so potrebni na vseh področjih, od izobraževanja do marketinga, zdravstva do zabave. Vizualni prikazi pomagajo razložiti informacije in narediti vse bolj ustvarjalno in zanimivo.

 • Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek

  Veliko noč letos praznujemo prej. Zagotovo smo že kje opazili pobarvane pirhe, ali pa jih obarvali sami. Kakorkoli, ta praznik nam vsako leto prinaša tudi dela prost dan, in sicer ponedeljek, 1. april – in ne, to ni prvo aprilska šala.

 • Materinski dan: Starševstvo in delo Materinski dan: Starševstvo in delo

  V Sloveniji materinski dan praznujemo 25. marca, je pa navada v Evropo prišla iz Amerike po drugi svetovni vojni. Datumi praznovanja pa niso v vseh državah enaki.

 • Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu

  Predstavljajte si, da se popeljete na Mars kot robot. Računalniško simulirani svet virtualne resničnosti (VR) tudi ostale kolege prikazuje kot robotke. Vaša naloga je, da sodelujete pri premagovanju številnih izzivov in pobegnete s planeta v vesoljski kapsuli. Misija je uspešna le, če vsem robotom uspe pobegniti, in ne, če eden ali dva odletita sama.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more