Deloglasnik - Ko se osebne vrednote razlikujejo od vrednot podjetja
Share
Tweet
Share
Send to friend

Ko se osebne vrednote razlikujejo od vrednot podjetja

Selection procedure

 • Priprava na razgovor: Kako ugotoviti, kaj imajo v mislih delodajalci? Priprava na razgovor: Kako ugotoviti, kaj imajo v mislih delodajalci?

  Branje med vrsticami na razgovoru za službo vam lahko pomaga, če se znajdete v situaciji, ko bi opravili dva, tri ali več razgovorov za službo.

 • 22 vprašanj, ki jih ne smete postaviti na razgovoru za delo 22 vprašanj, ki jih ne smete postaviti na razgovoru za delo

  Povabljeni ste na razgovor, udeležite se ga dobro pripravljeni, a se nato smer pogovora obrne v drugo smer. Vaš potencialni bodoči delodajalec vas vpraša, ali imate kakšno vprašanje zanj.

 • Razgovor: Štiri ključna vprašanja, ki se pojavijo! Razgovor: Štiri ključna vprašanja, ki se pojavijo!

  Vaš življenjepis je najpomembnejši za prvi vtis pri delodajalcu in odločilen za ožji izbor. Za tem ostaja najpomembnejši del postopka razgovor. V različnih podjetjih se vprašanja seveda razlikujejo, a vseeno obstaja nekaj ključnih vprašanj, ki jih vsi radi zastavijo. Da se boste nanje lahko pripravili in tako pustili boljši vtis, si v nadaljevanju preberite, katera so ta vprašanja

 • Zaposliti moškega ali žensko?! Zaposliti moškega ali žensko?!

  V duhu praznika vseh žensk, ki smo ga praznovali v petek, in današnjega dneva mučenikov, se sprašujemo, kateri ima prednost pri zaposlitvi. Če sta torej moški in ženska v službi preveč kvalificirana in izjemna, je vprašanje, koga zaposliti? Ali obstajajo razlike med spoloma, ko gre za zvestobo?

 • Kako navdušiti šefa? Kako navdušiti šefa?

  Ta članek ne govori o prilizovanju, ampak o načinih, kako na šefa narediti čim boljši vtis in ga navdušiti.

 • Kakšen je idealen delavec? Kakšen je idealen delavec?

  Vsi direktorji prihajajo iz različnih okolij in na različne načine vodijo razna podjetja. Glede na pogovore z delodajalci, najuspešnejši delavci počnejo štiri stvari, s katerimi preoblikujejo sebe in podjetje ter na takšen način stopajo proti vedno višjemu položaju.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more