Deloglasnik - Na poti do cilja: Pravilo 25/5, ki prinaša uspehe!
Share
Tweet
Share
Send to friend

Na poti do cilja: Pravilo 25/5, ki prinaša uspehe!

Our work

  • Kako ostati motiviran na poti do cilja? Kako ostati motiviran na poti do cilja?

    Pridejo dnevi, ko ste v službi nemotivirani in brez navdiha. A če želite imeti uspešno kariero, je dobro, da vsakič zberete čim več motivacije.

  • Za uspeh je ključna komunikacija! Za uspeh je ključna komunikacija!

    V januarski anketi smo vas, bralce našega portala, spraševali, kako poslovno uspešni ste bili v letu 2023. V nadaljevanju lahko preverite, kaj je ključno, da boste letos zablesteli na poslovnem področju.

  • Akt o umetni inteligenci in vrline delavcev po mnenju ChatGPT-ja Akt o umetni inteligenci in vrline delavcev po mnenju ChatGPT-ja

    V preteklem letu je bil v pripravi Akt o umetni inteligenci, uredba Evropske unije in s tem zavezujoča za vse države članice. Le ta bo veljala za prvi zakonodajni okvir na svetu, ki bo reguliral področje umetne inteligence.

  • Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet? Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet?

    Vsi dobro vemo, da je razlog za uspeh in obstoj podjetja izključno ekonomski. Da pa je podjetje res uspešno, se moramo držati zastavljenih strategij, s katerimi dosegamo zastavljene cilje. Pri tem ne smemo pozabiti na marketinške pristope, ki bodo okrepili odnose z javnostmi.

  • Kako zgraditi uspešno blagovno znamko? Kako zgraditi uspešno blagovno znamko?

    Javna podoba blagovne znamke se gradi na podlagi lastnih dejanj. Da boste v tem uspešni, vam predstavljamo sedem dejstev, ki jih morate vedeti o pomembnosti ugleda blagovne znamke.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more