Deloglasnik - Vaša osebna izkaznica na trgu dela: profil delodajalca

Vaša osebna izkaznica na trgu dela: profil delodajalca

Poskrbite, da bodo vaši bodoči zaposleni, kot tudi vsi drugi udeleženci na trgu dela, veliko lažje in bolj zainteresirani za sledenje novic, povezanih z zaposlovanjem in vašim podjetjem.

Izberite eno od dveh možnosti za predstavitev svojega podjetja na Deloglasnik.si:

  • Standardni profil* po ceni od 40,00 eur + DDV za 30 dni
  • Napredni profil** po ceni od

*Standardni profil

Z osnovnimi informacijami o podjetju in besedilnimi zaposlitvami vam omogoča nastavitev fotografij in video materialov, povezavo do spletnih strani podjetij in profilov socialnih omrežij (Facebook, Twitter itd.). Po potrebi lahko vse materiale oblikujete tako, da odražajo vašo celostno podobo. 

Profil vključuje možnost 'Sledi temu podjetju' , preko katere lahko zainteresirani uporabniki spremljajo novice, povezane s podjetji, in aktivne oglase.

Če izberete logotip standardnega profila, bo vaše podjetje označeno v podnaslovu Profili delodajalcev pod logotipom podjetij, ki imajo Napredni profil.

Poglejte primer Standardnega profila: Philip Morris

**Napredni profil

Zagotavlja vse funkcije Standardnega profila, vendar ponuja tudi veliko priložnost za promocijo podjetja. 

Če se odločite za Napredni profil, se bo vaš logotip pojavil na naslovnici portala, ki se odpre več kot milijonkrat letno.

Tudi logotip vašega podjetja se bo pojavil v podnaslovu Profili delodajalcev nad logotipom podjetij, ki imajo Standardni profil.

Poglejte primer Naprednega profila: Deloglasnik.si

Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko +386 1 2307 896 ali preko elektronske pošte podpora@deloglasnik.si .

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj