Deloglasnik - Menedžer restavracije (m/ž) - Koper - Etno Hiša Baščaršija (ETNO KP d.o.o.)
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Menedžer restavracije (m/ž)

Koper

Application deadline:

  • Etno Hiša Baščaršija (ETNO KP d.o.o.)

Etno Hiša Baščaršija je družinsko podjetje s 3 restavracijami (2 v Mariboru in 1 v Kopru). Koncept je moderna etno restavracija s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Etno Hiši Baščaršija se prijetno počutijo res vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, mladi par na zmenku, skupina poslovnežev na sproščenem sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.

Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. V 10 letih je tako restavracija postala neobhoden del mesta Maribor. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Etno Hiša Baščaršija na Carpacciovem trgu v Kopru.

Išče se:

Menedžer restavracije (m/ž)

Opis delovnega mesta

  • vodstvo restavracije Baščaršija Koper Carpacciov trg (Carpacciov trg 6, 6000 Koper)
  • vodstvo skrbno izbrane ekipe 10 zaposlenih (5 natakarjev, 4 kuharji, 1 čistilka)
  • odgovornost za kvaliteto hrane, kvaliteto strežbe, higieno restavracije in zadovoljstvo zaposlenih
  • spremljanje in usmerjanje zaposlenih glede na odgovornosti, ki so jasno predpisane za vsako delovno mesto
  • razporejanje delovnega časa zaposlenih
  • naročanje živil, pijače in ostalih potrebščin ter spremljanje stanja zalog
  • vodenje administracije za restavracijo
  • reševanje nepredvidenih operativnih problemov
  • komunikacija z gosti
  • dogovarjanje, organiziranje in izvajanje dodatne ponudbe (velike skupine, poslovna kosila, glasbeni večeri)
  • delo z direktorjem podjetja na dolgoročnem razvoju restavracije
  • samostojno razporejanje lastnega delovnega časa

Menimo, da je vodenje restavracije operativno zahtevna naloga - zato smo v Etno Hiši Baščaršija delo menedžerja restavracije poenostavili s skrbno premišljenimi procesi. Primeri:
  • naročanje poteka v lastno razvitem programu, ki omogoča naročanje od vseh dobaviteljev v manj kot 15 minutah
  • vsak zaposleni gre ob začetku/koncu svoje izmene skozi kontrolni seznam nalog na tablici, ki služi kot dnevni opomnik zaposlenim
  • kuharji imajo v vsakem trenutku dostop do pisnih in video receptov na tablicah, ki so nameščene v kuhinji

Pogoji

  • minimalno 3 leta izkušenj v gostinstvu
  • vodstvene in organizacijske sposobnosti
  • sposobnost učinkovitega obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij
  • pripravljenost za učenje novih sposobnosti
  • timska naravnanost
  • komunikativnost
  • samostojnost in samoiniciativnost
  • odgovornost, zanesljivost in natančnost
  • vozniško dovoljenje B kategorije

Nudimo

  • struktura plače: fiksni del + variabilni del glede na uspešnost restavracije
  • delo v uspešnem družinskem podjetju, ki ima vizijo postati eno največjih slovenskih gostinskih podjetij
  • podpora in usposabljanje v vseh aspektih vodenja restavracije
  • možnost prevzemanja vedno večje odgovornosti in napredovanja znotraj podjetja

Prijavite se preko povezave za prijavo.

Compare your salary

Average salary in category
Management amounts to 3,350.05 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more