Deloglasnik - Monter mehanike, industrijski mehanik ali industrijski inženir (m/ž) - Nemčija - W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH
Share
Tweet
Share
Send to friend

Monter mehanike, industrijski mehanik ali industrijski inženir (m/ž)

Nemčija, Germany

Application deadline:

Odkrij dinamični svet mehanske montaže!

Ali si energičen

Monter mehanike, industrijski mehanik ali industrijski inženir (m/ž)

, pripravljeni na revolucionarne spremembe v svoji stroki?

V skupini W&K – ki po vsem svetu zaposluje več kot 1,500 zadovoljnih sodelavk in sodelavcev - ne ponujamo le delovnih mest, temveč gradimo izjemne kariere, prežete s smislom, inovativnostjo in številnimi perspektivami.

ODKRIJ RAZNOLIKOST SKUPINE W&K:

  • Priložnosti: Podaj se na karierno potovanje z nemško pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ki zagotavlja, da bodo tvoje priložnosti tako neomeneje kot tvoje ambicije.
  • Globalna avantura: Razvij svojo mednarodno kariero, prebij se v ospredje globalnih inovatorjev in s svojim delom vplivaj na sodobne projekte v Nemčiji, Evropi in po vsem svetu.
  • Arzenal za profesionalni vzpon: Izstreli svojo spretnost na novo raven z lastnim kompletom orodij, state-of-the-art napravami in delovno opravo, ki odseva visok profesionalni standard.

DOSEŽI ZVEZDE SVOJE KARIERE NA KRILIH SKUPINE W&K:

  • Tvoj trud se bo izplačal: Zavrti karierno kolo kot cenjen sodelavec skupine W&K z začetno letno plačo od 50.000 € do 60.000 € ter si zagotovi pot do atraktivnega letnega bonusa, ki bo kronal tvoje dosežke.
  • Zasebno udobje: Poslovi se v prenatrpanih skupinskih bivališč in se namesto tega prebudi v oazi zasebnosti in miru, ki bo povsem tvoja.
  • Zajemi energijo odprtosti: Zablesti s svojim strokovnem znanjem v okolju, ki diha kreativnost, in bodi del razvoja sofisticiranih projektov.
  • Odprta srca: Okusi toplino skupnosti, ki te podpira in kjer so pogovori iskreni. Vstopi v krog, kjer se srčnost in miselna odprtost prepletata, ustvarjajoč delovno mesto, kjer je vsak posameznik dragocen.

PRISPEVAJ S SVOJIMI IZKUŠNJAMI:

  • Tehnična znanja: Tvoja znanja in spretnosti v mehanski montaži so nepogrešljiva, ko naše projekte peljemo v smeri pionirskih inovacij. Tvoja natančna roka je tista, ki postavlja standarde v naši industriji.
  • Jezikovne veščine: Za učinkovito komunikacijo je zaželeno znanje nemškega ali angleškega jezika.
  • Pustolovski duh: Razvij in pospeši svojo kariero v razburljivem ritmu, ki ga narekujejo vodilne industrijske panoge našega časa.
  • Mobilnost: Z vozniškim dovoljenjem kategorije B ne le dokazuješ svojo prilagodljivost, ampak tudi pripravljenost, da se z lahkoto spopadeš z izzivi na različnih lokacijah.

TVOJE POSLANSTVO ZA ODLIČNOST:

  • Mnogoteri uspehi: Premagaj različne izzive, od natančnih mehanskih sklopov do ključnih obnov in popravkov. Tesno sodeluj z najnovejšimi orodji za hitro postavljanje novih sistemov in naprav. Postani ključni igralec pri izboljšavah obstoječih naprav in igraj osrednjo vlogo v razvoju avtomatizacije.
  • Inovator v industriji: Tvoj dotik bo spremenil industrijske panorame, soustvarjal revolucionarne preboje, ki bodo oblikovali prihodnost najrazličnejših industrijskih panog.

Ali želite izvedeti več?

Naša HR skupina ti bo z veseljem prisluhnila.

E: kariera@wk-industrietechnik.de

T: +49 160 9566 18 12

T: +386 40 573 501

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

Skupina W&K: Pionirji industrijskih inovacij od leta 1985.

Skupina W&K je odločilna sila v dinamičnem svetu industrijske montaže in avtomatizacije vse od leta 1985. Prisotni smo na različnih kontinentih, smo arhitekti ambicioznih projektov naših cenjenih strank in spreminjamo drzne vizije v otipljiv uspeh.

Naši zaposleni so utrip W&K-jeve evolucije – arhitekti naše ekspanzije. Ti izjemni posamezniki presegajo običajne vloge, so iskrice genialnosti, ki poganjajo inovativnost in odličnost, usmerjajo našo korporativno ladjo in so zavezniki na poti do vrha.

Uresniči svoje ambicije v skupini W&K, kjer bodo tvoja poklicna pot in osebne težnje dobile prostor za rast. Naša kultura odprtih vrat in transparentnosti ustvarja platformo za delovanje s smislom, kjer ima vsak možnost vtisniti svoj odtis za prihodnost.

Izstopamo z zavzetim in osebnim pristopom k rešitvam, kjer je vsaka interakcija zaznamovana z avtentičnostjo. Če si pripravljen premikati meje mogočega, te vabimo, da se nam pridružiš v oblikovanju prihodnosti.

V skupini W&K je vsak nov talent dodatek k našemu raznolikemu mozaiku uspehov. Odloči se za pot, kjer izstopajoča inovacija in skupni dosežki definirajo tvoj karierni vzpon. Dobrodošel!

Apply
Send to friend Print

Compare your salary

Average salary in category
Electrical Engineering amounts to 1,624.10 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more