Banketni natakar / Banquet Waiter (m/ž)
Ljubljana
Application deadline:
- Hotel Mons d.o.o.
Ste pripravljeni postati del ekipe največje hotelske verige na svetu? Marriott International Inc. v svoj portfelj vključuje kar 30 najbolj zaželenih hotelskih znamk in šteje več kot 7.000 hotelov v 131 državah. Ekipa hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons je s predanimi in profesionalnimi sodelavci, ki srčno sledijo temeljnim vrednotam blagovne znamke ''Honest, Uncomplicated, Comfort'' in vodilu, da gostom dostavijo nepozabno doživetje, postala soustvarjalec globalnih sprememb dinamičnega hotelirstva. Soustvarjajte to zgodbo skupaj z nami!
Job description
Vam ustreza hiter tempo življenja? Ste oseba, ki zna razmišljati izven ustaljenih okvirjev in ste željni novih izzivov? Four Points by Sheraton Ljubljana Mons vas vabi k sodelovanju kot sodelavca/sodelavko za delovno mesto:Banketni natakar / Banquet Waiter (m/ž).
Vaše naloge bodo:
- ureditev banketnih prostorov, dvoran, sejnih sob in omizij
- priprava drobnega inventarja in (namizne) opreme
- dnevno seznanjanje z dogodki in ponudbo hrane in pijač
- sprejem gostov in naročil
- postrežba jedi in pijač po standardih družbe in verige
- kontrola in inventure zalog
- predaja iztržkov po potrebi in ustrezna poročila
Requirements
Naša pričakovanja:
- srednješolska izobrazba
- osnovno znanje poznavanja vin, pijač in kulinarike
- delovne izkušnje v strežbi so zaželjene
Posebni pogoji:
- prijaznost, komunikativnost, poštenost in vestnost pri delu
- odlično znanje slovenskega jezika ter vsaj osnovno znanje angleškega jezika
- prilagodljivost, delo v timu, občutek za komuniciranje z gosti
- zaželjen lasten prevoz
Professional qualification:
IV. level – Secondary professional education (3 years), V. level – Secondary general, professional and technical education
Languages:
English (basic), Slovenian (excellent)
Driving category:
B1
What we offer
Nudimo vam
- delo v dinamičnem, mednarodnem delovnem okolju, ki vas profesionalno in osebnostno bogati
- v hotelu zaposlenim nudimo organiziran obrok (tako v dopoldanski kot popoldanski izmeni), zaposlenim pa nadomestilo za prehrano na delu tudi izplačamo (skladno s kolektivno pogodbo za gostinstvo in turizem)
- delo največkrat poteka v dopoldanskem času
Job type:
Temporary, Permanent
Other information
Categories:
Work regions:
Compare your salary
Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 1,213.56 EUR.
Find the salary for the desired position according to your qualifications!
Haven't found any interesting job ads?
Haven't found any interesting job ads?
Invalid email
By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.