Deloglasnik - Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank

Moje delo

 • Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet? Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet?

  Vsi dobro vemo, da je razlog za uspeh in obstoj podjetja izključno ekonomski. Da pa je podjetje res uspešno, se moramo držati zastavljenih strategij, s katerimi dosegamo zastavljene cilje. Pri tem ne smemo pozabiti na marketinške pristope, ki bodo okrepili odnose z javnostmi.

 • Kako zgraditi uspešno blagovno znamko? Kako zgraditi uspešno blagovno znamko?

  Javna podoba blagovne znamke se gradi na podlagi lastnih dejanj. Da boste v tem uspešni, vam predstavljamo sedem dejstev, ki jih morate vedeti o pomembnosti ugleda blagovne znamke.

 • Skrivnosti vodenja ekip na daljavo Skrivnosti vodenja ekip na daljavo

  V Sloveniji delo na daljavo do začetka pandemije ni bilo precej razširjeno. Način dela se je od takrat zelo spremenil, saj so številna podjetja tudi po koncu »lockdowna« nadaljevala z delom od doma ali pa ga le delno ohranila.

 • Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama

  S poslovnimi profili na Instagramu se vedno bolj razvija tudi trženje. Za uspešno rast podjetja obstaja kar nekaj strategij, ki pripomorejo k bolj učinkoviti pridobitvi novih sledilcev.

 • Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci? Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci?

  Na začetku pandemije koronavirusa so na Harvardu izvedli študijo, ki je pokazala, da ima 40 % menedžerjev težave z vodenjem zaposlenih na drugi lokaciji, 41 % jih je priznalo, da delavce težko ohranjajo motivirane, z vidika zaposlenih pa jih le 40 % meni, da imajo pri delu od doma ustrezno podporo vodstva.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj