Deloglasnik - Dodelitev štipendij za deficitarne poklice
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Dodelitev štipendij za deficitarne poklice

Novice

 • Regres za letni dopust Regres za letni dopust

  Bliža se izplačilo regresa za letni dopust, poglejmo, kolikšen znesek je predviden in kdaj je rok za izplačilo.

 • Neformalno izobraževanje in usposabljanje Neformalno izobraževanje in usposabljanje

  Na ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj so odobrili evropska sredstva, namenjena projektu z imenom Neformalno izobraževanje in usposabljanje (NIU+).

 • Iskani poklici v letu 2024 Iskani poklici v letu 2024

  Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije je izvedel raziskavo Poklicni barometer in napovedal, kateri poklici bodo v pomanjkanju v tem letu.

 • Deficitarni poklici in štipendije zanje Deficitarni poklici in štipendije zanje

  Deficitarni poklici so tisti, za katere na trgu dela primanjkuje usposobljenih delavcev, kljub povpraševanju po njihovih veščinah. Pomanjkanje kadra v teh poklicih lahko vpliva na gospodarstvo in različne sektorje.

 • Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke! Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke!

  Ministrstvo za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti je v Uradni list objavilo nov znesek najnižje urne postavke za začasno in občasno delo dijakov in študentov oziroma (na kratko) za študentsko delo.

 • 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja

  Iz dneva v dan smo vedno bolj ozaveščeni o tem, kako pomembno je nenehno izobraževanje. Prav tako pa predstavlja izobraževanje temeljno človekovo pravico. Zato je leta 2018 je Generalna skupščina Združenih narodov razglasila 24. januar kot Mednarodni dan izobraževanja.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj