Deloglasnik - Varnost pri delu: Ročno prenašanje bremen
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Varnost pri delu: Ročno prenašanje bremen

Poslovne novice

 • Raziskava zadovoljstva zaposlenih: Kaj vam prinesejo poročila Pulser? Raziskava zadovoljstva zaposlenih: Kaj vam prinesejo poročila Pulser?

  Ustvarite kulturo podjetja, kjer so zaposleni videni, slišani in cenjeni!

 • Kratek vodič po največjem HR dogodku v regiji! Kratek vodič po največjem HR dogodku v regiji!

  Bliža se 12. konferenca HR Days, zato smo za vas pripravili kratek (a obsežen) pregled aktivnosti, da boste lahko čim bolj izkoristili največje srečanje kadrovnikov.

 • HR Days: Kaj je trajnostno vodenje? HR Days: Kaj je trajnostno vodenje?

  Bliža se 12. HR Days konferenca, ki bo 8. in 9. maja v Hotelu Lone v Rovinju! Predstavili smo vam že kar nekaj zanimivih predavateljev, danes pa je na vrsti Ronan Harrington, ki bo v Rovinju z vami delil znanje, ki vam bo pomagalo razumeti, kaj je trajnostno vodenje in kako ga učinkovito vpeljati v vaše podjetje.

 • HR Days: Zgodba, ki traja HR Days: Zgodba, ki traja

  Konferenca z dolgo tradicijo se vrača k svojim »koreninam« in svojemu nekdanjemu pomladnemu datumu – potekala bo namreč 8. in 9. maja v Hotelu Lone v Rovinju!

 • Konferenca HR Days: Popoln »koktajl« izobraževanja, navdiha in zabave Konferenca HR Days: Popoln »koktajl« izobraževanja, navdiha in zabave

  Konferenca z dolgoletno tradicijo se vrača k svojim koreninam in nekdanjemu spomladanskemu terminu - potekala bo 8. in 9. maja v hotelu Lone v Rovinju!

 • Raziskava zadovoljstva zaposlenih Raziskava zadovoljstva zaposlenih

  Z uporabo platforme Pulser enostavno, hitro in zanesljivo izmerite raven zadovoljstva zaposlenih, njihovo angažiranost, eNPS, ESI in ključne motivacijske dejavnike. Izvedite, kako se primerjate v primerjavi z drugimi podjetji v panogi in z najboljšimi slovenskimi delodajalci.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj