Deloglasnik - Prvi šolski dan: Izredni dopust za starše prvošolcev!
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Prvi šolski dan: Izredni dopust za starše prvošolcev!

Novice

 • Neformalno izobraževanje in usposabljanje Neformalno izobraževanje in usposabljanje

  Na ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj so odobrili evropska sredstva, namenjena projektu z imenom Neformalno izobraževanje in usposabljanje (NIU+).

 • Iskani poklici v letu 2024 Iskani poklici v letu 2024

  Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije je izvedel raziskavo Poklicni barometer in napovedal, kateri poklici bodo v pomanjkanju v tem letu.

 • Deficitarni poklici in štipendije zanje Deficitarni poklici in štipendije zanje

  Deficitarni poklici so tisti, za katere na trgu dela primanjkuje usposobljenih delavcev, kljub povpraševanju po njihovih veščinah. Pomanjkanje kadra v teh poklicih lahko vpliva na gospodarstvo in različne sektorje.

 • Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke! Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke!

  Ministrstvo za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti je v Uradni list objavilo nov znesek najnižje urne postavke za začasno in občasno delo dijakov in študentov oziroma (na kratko) za študentsko delo.

 • 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja

  Iz dneva v dan smo vedno bolj ozaveščeni o tem, kako pomembno je nenehno izobraževanje. Prav tako pa predstavlja izobraževanje temeljno človekovo pravico. Zato je leta 2018 je Generalna skupščina Združenih narodov razglasila 24. januar kot Mednarodni dan izobraževanja.

 • Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem! Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem!

  Obiščite največji spletni zaposlitveni sejem v Sloveniji in v regiji, ki bo potekal do 31. oktobra, »prečekirajte« pestro ponudbo del in poiščite tisto, ki vam ustreza.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj