Deloglasnik - Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem!
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem!

Novice

 • Prvi šolski dan: Izredni dopust za starše prvošolcev! Prvi šolski dan: Izredni dopust za starše prvošolcev!

  Plačana odsotnost za starše prvošolk in prvošolcev je bila v Uradnem listu kot dopolnitev zakona o delovnih razmerjih objavljena konec decembra 2019.

 • Stavka: V Italiji in Grčiji se borijo proti vročini Stavka: V Italiji in Grčiji se borijo proti vročini

  Temperature so v sredo v južni Italiji dosegle skoraj 47 °C. Tovarniški delavci so zato grozili s stavko zaradi ekstremne vročine, v Grčiji pa še naprej divjajo gozdni požari. Tudi temperature v obalnih vodah okoli Španije podirajo rekorde.

 • Projektno učenje mladih odraslih! Projektno učenje mladih odraslih!

  S 1. julijem se je začel izvajati program Projektno učenje mladih odraslih PUM-o plus. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti namerava v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) v program vključiti približno 1.800 mladih odraslih.

 • Varnost in zdravje pri delu: Poletna vročina! Varnost in zdravje pri delu: Poletna vročina!

  Delodajalec mora vsem zaposlenim zagotoviti ustrezne temperature v delovnih prostorih ter sprejemati potrebne ukrepe, usklajene z izvajalcem medicine dela.

 • Dodelitev štipendij za deficitarne poklice Dodelitev štipendij za deficitarne poklice

  Dijaki, ki se izobražujejo za poklice, za katere na trgu ni dovolj kadra, se lahko prijavijo na razpis za dodelitev štipendije za deficitarne poklice.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj