Deloglasnik - Ali je čas za novo službo?
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ali je čas za novo službo?

Načrtovanje kariere

 • Sedem trikov za branje govorice telesa kot profesionalec Sedem trikov za branje govorice telesa kot profesionalec

  Študija, ki so jo izvedli na Univerzi v Kaliforniji, je pokazala, da le 7 odstotkov komunikacije temelji na besedah, 38 odstotkov na tonu glasu, preostalih 55 odstotkov pa na govorici telesa.

 • Kako ostati motiviran na poti do cilja? Kako ostati motiviran na poti do cilja?

  Pridejo dnevi, ko ste v službi nemotivirani in brez navdiha. A če želite imeti uspešno kariero, je dobro, da vsakič zberete čim več motivacije.

 • Kako se vključiti v novo delovno okolje? Kako se vključiti v novo delovno okolje?

  Spoznavanje novih sodelavcev in šefov, privajanje na nekoliko drugačno delovno okolje in srečanje z doslej nepoznanim načinom dela lahko sproži močna čustva, kar povzroča tudi veliko stresa. Na srečo pa poleg časa, ki vedno »opravi svoje«, obstajajo tudi druge rešitve, s katerimi se lahko čim prej privadite na novo delovno okolje.

 • Za uspeh je ključna komunikacija! Za uspeh je ključna komunikacija!

  V januarski anketi smo vas, bralce našega portala, spraševali, kako poslovno uspešni ste bili v letu 2023. V nadaljevanju lahko preverite, kaj je ključno, da boste letos zablesteli na poslovnem področju.

 • Kako navdušiti šefa? Kako navdušiti šefa?

  Ta članek ne govori o prilizovanju, ampak o načinih, kako na šefa narediti čim boljši vtis in ga navdušiti.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj