Deloglasnik - Dve plati kovanca blagovne znamke delodajalca
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Dve plati kovanca blagovne znamke delodajalca

Moje delo

 • Dopust: Kdo naj vas nadomesti? Dopust: Kdo naj vas nadomesti?

  Poletje je čas, ko se na vašem delovnem mestu zaposleni in delodajalci izmenično ali kolektivno odpravljajo na dopust. Nekaterim bolj dišijo topli kraji, drugim potovanja, tretjim hlad in še marsikaj drugega. Delodajalci v takem primeru včasih ne vedo, koga za čas njihovega dopusta postaviti na svoje mesto, še posebej, ko je samozaposlen. V članku lahko preberete, kdo vse lahko vas ali vaše zaposlene nadomešča.

 • Ne veste, kako določiti plače v vašem podjetju? Ne veste, kako določiti plače v vašem podjetju?

  Ste delodajalec, pa ne veste, kako določiti plačo vaših zaposlenih? Imamo rešitev za vas!

 • Čas je, da se za vedno poslovimo od naveličanih fraz v zaposlitvenih oglasih Čas je, da se za vedno poslovimo od naveličanih fraz v zaposlitvenih oglasih

  Fraze, kot so »stimulativno plačilo«, »spodbudno/prijetno delovno okolje« in »priložnost za razvoj«, ki o delovnem mestu ne razkrivajo preveč, so že dolgo prepovedane. Vaši potencialni zaposleni si želijo slišati ali prebrati bolj specifične informacije.

 • Sedem trikov za branje govorice telesa kot profesionalec Sedem trikov za branje govorice telesa kot profesionalec

  Študija, ki so jo izvedli na Univerzi v Kaliforniji, je pokazala, da le 7 odstotkov komunikacije temelji na besedah, 38 odstotkov na tonu glasu, preostalih 55 odstotkov pa na govorici telesa.

 • 12 navad uspešnih šefov 12 navad uspešnih šefov

  Obstajajo nekatere navade in lastnosti, ki jih imajo vsi najvišji šefi.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj