Deloglasnik - JYSK d.o.o.
deli
Tweet
deli

JYSK d.o.o.

  • Naslov: Tovarniška cesta 10A, 8250 Brežice

JYSK SKUPINA

JYSK je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja ”potrebščine za dom” ter ima vedno odlične ponudbe. JYSK je ustanovil Lars Larsen leta 1979 v Arhusu na Danskem in je še danes v družinskem lastništvu. Danes JYSK skupina obsega več kot 2900 prodajalen v 51 državah sveta. Letni promet skupine je približno 4,7 milijarde evrov. Razvoj je stabilen in kontroliran, glavna moč JYSKa pa je več kot 24000 zaposlenih.

JYSK V SLOVENIJI

Prva JYSK trgovina v Sloveniji je bila odprta leta 2008 v Brežicah in Murski Soboti. V nekaj letih je JYSK razširil svojo mrežo, ki trenutno šteje 22 trgovin na področju cele države.

Poleg nenehnega iskanja novih in privlačnih lokacij se ukvarjamo tudi s prenovo in osvežitvijo obstoječih trgovin.

Moč in vrednost JYSK-a sta v kulturi podjetja, zaposlene pa vodi skupna ambicija po razvoju in želja po uspehu. To je nekaj, kar vsi zaposleni v JYSK delijo in v kar verjamejo!

LJUDJE KOT NAJVEČJA VREDNOST PODJETJA

Kot v vsaki krizi doslej, je JYSK vedno našel najboljši možni odgovor. Pripravljeni smo pričakali jesen, naša prioriteta pa je, da ravnamo v skladu s predpisi in si po svojih najboljših močeh prizadevamo zaščititi in motivirati svoje zaposlene. Naš glavni cilj je zmanjšati stroške, da bi iz te krize prišli s čim manj posledicami, saj je za nas najpomembneje, da ohranimo vsa delovna mesta.

Trenutno v JYSK Slovenija zaposlujemo 189 delavcev, a ta številka se povečuje iz leta v leto, glede na to da smo še naprej v veliki širitvi, ter konstantno odpiramo nove trgovine.

Kot enega izmed strateških ciljev je opredeljeno, da zmanjšanje števila zaposlenih in kakršni koli ukrepi, ki bi vplivali na njihovo zadovoljstvo, tudi v tem težkem kriznem času za nas niso sprejemljivi.

KARIJERA U JYSK-u

JYSK svojim zaposlenim zagotavlja stalen strokovni razvoj. Za vsako delovno mesto imamo uvodne programe in programe usposabljanja. Preko spletnih izobraževalnih programov lahko vsi zaposleni na zabaven in interaktiven način razvijajo svoje prodajne veščine in pridobivajo nova znanja. Številni zaposleni dobijo priložnost napredovanja, postanejo notranji trener ali mentor, nekateri pa imajo priložnost nadaljevati svojo kariero v mednarodnem okolju.

Če imaš pravi odnos, ambicije in motivacijo, v JYSK-u vedno obstaja naslednja stopnica.

ZAKAJ POSTATI DEL JYSK TIMA?

V JYSK-u smo zelo ponosni na močan tekmovalni in timski duh med zaposlenimi. Organiziramo interna tekmovanja, na katerih najboljše ekipe prejmejo nagrade, kot so skupne večerje, izleti in bonusi. Vsako leto najboljši vodje trgovin osvojijo službeni avto, vsi zaposleni v trgovinah pa prejmejo bonuse, katerih višina je odvisna od rezultata, ki ga doseže celotna ekipa.

Dvakrat letno zapiramo vse trgovine zaradi dogodka JYSK Party in Family day.

Na našem letnem Partyu sodeluje več kot 1000 zaposlenih iz Slovenije in ostalih držav v naši regiji, da bi lahko vsi skupaj proslavili uspešno leto, ki je za nami, medtem ko Family day vsi naši zaposleni preživijo v skupinskem druženje z svojimi družinami in kolegi.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj