Deloglasnik - ZARJA ELEKTRONIKA D.O.O.
deli
Tweet
deli

ZARJA ELEKTRONIKA D.O.O.

 • Naslov: Kovinarska cesta 4, 1241 Kamnik

Zarja Elektronika iz Kamnika je eno od vodilnih podjetij na področju tehničnega varovanja z delovanjem v širši regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969, ko je majhna skupina navdušencev začela razvoj, proizvodnjo in nameščanje protivlomnih sistemov. Od davnih začetkov pa do danes se je Zarja Elektronika z vztrajnim delom, lastnim znanjem in razvojem, nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem, sledenjem svetovnim trendom in izvedbo tehnično najzahtevnejših projektov razvila v dinamično vodilno strukturo z več kot 90 zaposlenimi.

Zarja Elektronika je del skupine MSIN d.o.o., ki preko upravljavskih deležev oziroma mreže lastništva in na podlagi skrbno načrtovane strateške politike obvladuje naslednje družbe: CETIS d.d., CETIS FLEX d.o.o., CETIS-ZG d.o.o, DONIT TESNIT, d.o.o., EGP d.o.o., KIG d.d., NEOGRAF d.o.o. Kapitalsko je MSIN d.o.o. povezana tudi z družbama KREMEN d.o.o. in ŽIMA d.d. Skupaj s povezanimi slovenskimi in tujimi gospodarskimi subjekti omenjene družbe zaposlujejo čez 1.200 delavcev.

Lastni proizvodi in storitve

Širok spekter naprav in sistemov lastnega razvoja in proizvodnje omogoča – za razliko od izdelkov velikih proizvajalcev – veliko prilagodljivost uporabnikovim željam in potrebam, izdelavo sistemov »po meri kupca«. Podjetje je v koraku s časom in usmerjeno v prihodnost. Komponente sistema so med seboj preprosto združljive in nadgradljive, kar pomeni, da ni poljubno prilagodljiva le velikost sistema, ampak tudi funkcionalnost. Izbor lastnih izdelkov dopolnjujemo s komponentami vodilnih svetovnih proizvajalcev opreme za tehnično varovanje. V veliko veselje nam je več kot 5000 zadovoljnih uporabnikov preprostih, zahtevnih in najzahtevnejših objektov, ki imajo nameščeno našo opremo in uporabljajo naše rešitve. Svojim strankam nudimo izdelavo projektov »na ključ«, od lastnega razvoja, svetovanja, idejne zasnove, projektiranja, inženiringa pa do same izvedbe – namestitve ter kasnejšega servisiranja in vzdrževanja.

Področja tehničnega varovanja:

 • Sistem odkrivanja in javljanja požara.
 • Sistem javljanja vloma.
 • Sistem videonadzora.
 • Sistem SOS signalizacije.
 • Grafični Nadzorni Center in alarm management sistem (GNC in AMS).
 • Gasilni sistemi.
 • Sistem javljanja plina.
 • Sistem registracije prisotnosti in delovnega časa.
 • Sistem kontrole dostopa.

Lastna proizvodnja:

 • Proizvodnja požarnih central
 • Avtomatizirana proizvodnja tiskanih vezij.

Vizija in poslanstvo

Vizija Zarje Elektronike d.o.o. že nekaj časa presega meje Slovenije. Vizija Zarje Elektronike je postati vodilna družba, »quality leader« na področju tehničnega varovanja v slovenskem in širšem regionalnem prostoru. Kriteriji so predvsem prepoznavnost, organiziranost, kakovost in pripadnost zaposlenih, perspektiva razvoja ter internacionalizacija poslovanja.

Poslanstvo Zarje Elektronike je zagotoviti uporabniku največjo tehnično varnost pred požarom, vlomom, ropom, uhajanjem plina, razlitjem tekočin in drugimi nepredvidljivimi nevarnostmi. Istočasno pa zagotavljati dolgoročni poslovni uspeh, rast in razvoj, večanje tržnega deleža ter zadovoljstvo zaposlenih.

Etični kodeks ZLATA PRAVILA RAVNANJA

Družba ZARJA ELEKTRONIKA je pristopila tudi k Etičnemu kodeksu skupine MSIN, katere del je tudi ZARJA ELEKTRONIKA. V njem so strnjena želena ravnanja vseh zaposlenih. Z etičnim kodeksom se zavezujemo, da pri svojem delu ravnamo profesionalno in poslovno ter da svoje ravnanje in ravnanje drugih merimo po visokih etičnih standardih.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj