Deloglasnik - EGP Embalažno grafično podjetje d.o.o.
deli
Tweet
deli

EGP Embalažno grafično podjetje d.o.o.

  • Naslov: KIDRIČEVA CESTA 82, 4220 Škofja Loka
  • Spletna stran: www.egp.si

PREDSTAVITEV DRUŽBE

EGP d.o.o. je srednje veliko podjetje z več kot 200 zaposlenimi, ustanovljeno 1958. Več kot 60-letna tradicija v proizvodnji embalaže nam daje neprecenljive izkušnje. Na podlagi nenehnega vlaganja v razvoj in tehnologijo, svojim strankam zagotavljamo izdelke in storitve na najvišjem nivoju. Specializirani smo za izdelavo zloženk iz trdega kartona, pri čemer smo skozi leta vzpostavili številna dolgotrajna partnerstva z naročniki iz farmacevtske industrije, prehrambne industrije in industrije izdelkov za osebno nego / kozmetiko. Smo del skupine MSIN d.o.o., ki ima v skupini skupaj z povezanimi slovenskimi in tujimi gospodarskimi subjekt že več kot 1000 zaposlenih.

NAŠE VREDNOTE

  • ZAVEZANOST K URESNIČEVANJU CILJEV - Izpolnimo obljubljeno.
  • SPOŠTOVANJE - Spoštujemo sebe, sočloveka in okolje.
  • POŠTENOST IN PREGLEDNOST POSLOVANJA - Naše odločitve in delovanje so pregledni in dosledni.
  • SODELOVANJE IN TIMSKO DELO - Skupaj smo močnejši.
  • PROFESIONALNOST IN STROKOVNOST - Smo zanesljivi in vemo, kaj delamo.
  • POSLOVNA ODLIČNOST - Najboljši z nasmehom.
  • AKTIVNA ZAVZETOST IN KREATIVNOST - Razvijamo rešitve, ki izboljšujejo kakovost življenja.

Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa. Brezobzirnost in domišljavost ne sodijo v našo organizacijo. Skupaj smo v dobrem in v slabem, odkrivamo in rešujemo potencialne probleme in se skupaj tudi veselimo doseženih rezultatov in uspehov. Sodelujemo pri postavljanju in realizaciji ciljev, ker se zavedamo, da smo del kolektiva, ki lahko le s sodelovanjem doseže postavljene cilje. Zato pospešujemo ekipni način dela, aktivno sodelujemo v delovnih skupinah, spodbujamo različnost mišljenja, poudarjamo pomembnost prispevka posameznika k skupnemu rezultatu.

KAJ NUDIMO NAŠIM ZAPOSLENIM

Vsi se zavedamo, da brez zaposlenih, njihove motiviranosti, strokovnosti, inovativnosti, zanesljivosti, zavzetosti, učinkovitosti in opremljenosti z dinamičnostjo in energijo, pozitivnim odnosom do dela in sprememb ter željo po uspehu, ne bi mogli ustvariti takšne zgodbe o uspehu. Zaposleni so ključ za našo uspešnost, zato spodbujamo njihov strokovni in osebni razvoj, medsebojno sodelovanje, prenos informacij in inovativnost. Zagotovo pa so zaposleni lahko zavzeti samo v okolju, v katerem se počutijo dobro in imajo pogoje, da lahko delujejo učinkovito. Zelo se trudimo, da ustvarjamo  privlačno delovno okolje, v katerem lahko posameznikove cilje in potrebe povezujemo s cilji podjetja ter omogočamo razvoj veščin, kompetenc in kariere.

Zavezani smo visokim standardom, zato se vsi zaposleni izobražujejo o ravnanju, ki jih določajo naša načela in pravila etičnega ravnanja ter dobrih poslovnih praks in standardov ravnanja.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj