Deloglasnik - FMG kadrovska agencija d.o.o.
deli
Tweet
deli

FMG kadrovska agencija d.o.o.

  • Naslov: Koroška cesta 53 C, 4000 Kranj

FMG kadrovska agencija d.o.o.

»Najprej človek, nato delavec«

Kdo smo?

Že z letom 1987 so se začeli prvi zametki podjetja. Prva dejavnost, ki je še danes ena nosilnih dejavnosti družb je bilo čiščenje poslovnih prostorov. Izhajamo iz družinskega podjetja, vendar nismo več tako majhni, da bi lahko še vedno ta izraz uporabljali. Smo hitro rastoče podjetje, katerega glavna dejavnost je posredovanje delovne sile. Naš kolektiv je sestavljen iz mladega, ambicioznega, strokovnega kadra. Držimo se načela, da vsakega posameznika obravnavamo individualno, naj si bo pravna ali fizična oseba. Način dela "tekoči trak" nam nikakor ni všeč, zato se ga izogibamo. Raje delamo na kvaliteti, kot kvantiteti. Ravno to je naša prednost, pred konkurenco.

Vizija in cilji

Naša vizija je s timom samostojnih strokovnih sodelavcev opravljati kvalitetno storitev iskanja in zaposlovanja kadra na slovenskem in avstrijskem trgu. Hkrati pa s širšo ponudbo storitev zagotavljati celovito podporo strankam. Kot zanesljiv in pošten delodajalec pa se trudimo ustvarjati stimulativno delovno okolje za naše zaposlene.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pričakujemo motivirane kandidate, ki ustrezajo razpisnim pogojem določenega delovnega mesta. Predvsem so to odgovorne in vestne osebe s pozitivnim odnosom do dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zaposlenim nudimo

  • Možnost zaposlitve pri znanih in preverjenih uporabnikih,
  • svetovanje in pomoč pri iskanju zaposlitve v Sloveniji,
  • možnost osebne in karierne rasti ter napredovanja,
  • v okviru lastnih standardov vsem zaposlenim nudimo možnost usposabljanj in napredovanj.

Pokličite na 01/51 87 800 in se dogovorite za vpis v evidenco iskalcev zaposlitve.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj