Deloglasnik - Izračun plače - bruto neto plača
deli
Tweet
deli
Vsi izračuni so izključno informativne narave, narejeni so za primere zaposlitve za polni delovni čas. Alma Career d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne nepravilnosti v izračunih.

Izračun plače - bruto neto plača

S pomočjo kalkulatorja lahko hitro in enostavno izvedete izračun plače. Nič več izgovorov, s kalkulatorjem bo vaša bruto neto plača izračunana na konkreten in individualiziran znesek. Izračun plače, vključno z bruto neto pretvorbo namreč upošteva različne socialne okoliščine kot so vzdrževani otroci in družinski člani, vključno v primeru invalidnosti ali zaposlitve po 65. letu starosti. Med rezultati izračuna plače pa boste našli tudi podrobnejše poročilo o prispevkih za pokojninsko in zdravstveno zavarovanje ter druge prispevke za plačo.

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj