"Joe Pena’s Cantina y Bar" je pred štiriindvajsetimi leti s ponudbo mehiških jedi, trendom pitja koktejlov, 6- pack mehiškim pivom, tekilo, sproščenim ambientom in postrežbo sprožila pravo malo revolucijo v družbenem življenju Ljubljane. Locirana v peš coni v samem središču Ljubljane je še danes prvi izbor številnim domačim gostom in tujim turistom.
Naloge in odgovornosti:
Kot natakar(ica) boste opravljali običajno natakarsko delo v precej sproščeni obliki. Sprejemali boste goste, jim svetovali pri izbiri, pobirali naročila, goste postregli s hrano in pijačo in ves čas njihovega obiska skrbeli za dobro počutje. Skrbeli boste tudi za čisto in urejeno restavracijo.
Pogoji:
- poštenost, odgovornost, delovne navade, točnost, lojalnost in razumevanje, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti - so nam najpomembnejše značilnosti bodočih sodelavcev - pri izboru dajemo značaju prednost pred znanjem in izkušnjami
- da ste učljivi, prilagodljivi in "ekipni igralec", kar vam bo omogočilo da hitro postanete enakopraven član naše ekipe
- srednješolsko izobrazbo
- pogovorno znanje angleškega jezika, znanje drugih tujih jezikov je dobrodošlo
- da ste po značaju družabni in imate radi ljudi in delo z njimi
- odlične komunikacijske sposobnosti
Ponujamo:
- nadpovprečno urejene delovne pogoje (takojšnja zaposlitev za nedoločen čas - možno je tudi sodelovanje preko pogodbe s.p. ali študentskega servisa)
- dobro plačilo:
- NATAKAR M/Ž: stimulativno plačilo v skladu z vašim znanjem in vloženim trudom (v orientacijo, urna postavka izkušenega natakarja preko študentskega servisa je do 10€ neto; preko s.p. pogodbe za tiste, ki ne želite biti redno zaposleni pa do 14€ bruto)
- plačo vsakega 18. dne v mesecu, še nikoli nismo zamudili
- regres za letni dopust
- odlične napitnine zaradi vrhunske lokacije, dobrega obiska in fantastičnih gostov
- delo v mladi in prijetni ekipi, ki kljub včasih napornemu delu skrbi za odlično delovno vzdušje
- dvoizmensko delo s fleksibilnimi urniki, 5 dni v tednu (možnost izražanja želja glede delovnega urnika)
- delo ni sezonske narave, delamo preko celega leta
- poskrbimo, da vaše uvajanje v delo mine brez stresa
- možnost napredovanja na vodilna delovna mesta (vodja restavracije)
Prijavite se preko portala Deloglasnik, najkasneje do 26.07.2023.
Veselimo se vaših prijav!
Obiščite nas na spletni strani.