Deloglasnik - Študentski delavec na področju upravljanja s podatki – trgovanje (m/ž) - Ljubljana - GEN-I ,D.O.O.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Študentski delavec na področju upravljanja s podatki – trgovanje (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Študentski delavec na področju upravljanja s podatki – trgovanje (m/ž)

Bi se rad/-a pobližje spoznal/-a z delom na področju upravljanja s podatki? Gojiš veliko mero natančnosti in odgovornosti ter si pripravljen/-a na dolgoročno sodelovanje? Potem je lahko priložnost za študentsko pomoč v operativi pravi izziv zate!.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v Skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo raznovrstnih strokovnjakov razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana

 

Tvoji izzivi:

  • Kontrola pravilnosti vnesenih poslov,
  • preverjanje podatkovnih neskladij in iskanje rešitev,
  • poročanje podatkov institucijam,
  • priprava standardiziranih pogodb,
  • administrativna dela.

Naša pričakovanja:

  • Poznavanje orodij MS Office,
  • aktivno znanje angleškega jezika, znanje srbskega/hrvaškega jezika je zaželeno,
  • visoka stopnja natančnosti.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 24.05.2024.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem jeziku preko povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Administrativni poklici je okvirno bruto: 1,477.14 EUR.

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj