Deloglasnik - Analitik na področju trgovanja z energenti (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Analitik na področju trgovanja z energenti (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Analitik na področju trgovanja z energenti (m/ž)

Vas zanima napovedovanje gibanja cen in priprava analiz trga z električno energijo? Ste pripravljeni razvijati svoje spretnosti in se učiti, čeprav še nimate izkušenj na tem področju? Iščemo posameznike, ki so predani in proaktivni ter se želijo graditi kariero v hitro razvijajoči panogi energetike in delati v mednarodnem dinamičnem okolju.

Pridružite se ekipi analitikov na področju trgovanja!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

  • Zbiranje, analiziranje in razumevanje podatkov Evropskega trga z električno energijo in drugih energentov,
  • razvoj numeričnih napovednih modelov (optimizacijski in statistični modeli ter strojno učenje) za napovedovanje ključnih spremenljivk, ki vplivajo na gibanje cen na trgu,
  • obdelava večjih količin podatkov ter povezovanje dogodkov na trgu z gibanjem cen električne energije in plina,
  • avtomatizacija in optimizacija procesov in skrb za ustrezno delovanje ključnih infrastrukturnih procesov.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. raven izobrazbe naravoslovne (FMF, FS, FE, ..), ekonomske (EF, ..) ali tehnične smeri (FRI, ..),
  • analitično in kritično razmišljanje ter izkušnje in interes za delo s podatki,
  • zaželeno poznavanje vsaj enega programskega jezika (npr. Python) in relacijskih podatkovnih baz,
  • visoka motiviranost, proaktivnost in želja po timskem delu
  • odgovornost, predanost, natančnost,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 05.06.2024.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Administrativni poklici je okvirno bruto: 1,477.14 EUR.

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj