Deloglasnik - Sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice…) (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice…) (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice…) (m/ž)

Te zanima sodelovanje pri gradnji naprednih energetskih sistemov in industrije 4.0? Želiš biti del ekipe, ki bo vzpostavljala sistem IoT (Internet of Things)? Če iščeš karierno priložnost, da se preizkusiš v postavljanju in upravljanju množice naprav kot so baterijski hranilniki, električne polnilnice in sončne elektrarne, si na pravem mestu, saj širimo področje naprednih energetskih sistemov in iščemo več sodelavcev.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

  • Sodelovanje na projektih integracije malih in velikih (nad 1000 kW) baterijskih hranilnikov v Sloveniji in v tujini,
  • priprava algoritmov za pametno krmiljenje baterijskih hranilnikov, e-polnilnic in ostalih energetskih naprav,
  • razvoj nadzornega centra za daljinsko spremljanje obratovanja in proaktivno zaznavanje napak pri sončnih elektrarnah, baterijskih hranilnikih in e-polnilnicah,
  • delo v interdisciplinarnih projektih in mednarodnih raziskovalno-razvojnih skupinah.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. raven izobrazbe,
  • zanimanje za področje obnovljivih virov energije,
  • osnovno znanje programiranja,
  • visoka motiviranost, komunikativnost, proaktivnost ter želja po timskem delu,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 05.06.2024.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Elektrotehnika je okvirno bruto: 1,624.10 EUR.

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj