Deloglasnik - Sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope (m/ž)

Si dinamična, samoiniciativna in natančna oseba, ki jo zanima projektno delo v mednarodnem okolju z vizijo zelene prihodnosti? Potem si na pravem mestu. V ekipi ambicioznih posameznikov_c iščemo sodelavca_ko za razvoj poslovanja na globalnih trgih na področju trgovanja z energenti.

Energetika je globalna industrija. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo izven geografskih meja naših dosedanjih poslovnih aktivnosti. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo se podajamo na globalne energetske trge.

Ker ambiciozni cilji zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

  • Koordinacija strateško pomembnih projektov na področju širitve Skupine GEN-I na nove trge,
  • sodelovanje pri identifikaciji novih poslovnih priložnosti in razvoju ter implementaciji poslovnih modelov,
  • vzpostavljanje trgovalne infrastrukture, vključno z multidisciplinarnim povezovanjem internih deležnikov in usklajevanje s partnerji.

Naša pričakovanja:

  • Zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe,
  • obvladovanje orodij MS Office,
  • odlično znanje angleškega jezika s posebnim poudarkom na dovršenem pisnem izražanju – znanje drugih tujih jezikov je tvoja prednost,
  • dobre organizacijske in komunikacijske sposobnosti,
  • energičnost, timski duh, močna želja po raziskovanju in pridobivanju novega znanja, proaktivnost,
  • zanimanje za delovanje energetskih trgov je prednost.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 05.06.2024.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Management je okvirno bruto: 3,350.05 EUR.

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj