Dietni kuhar v ZSV (m/ž)
Opis del in nalog
- pripravljanje, kuhanje in razdeljevanje navadne in dietne hrane za delavce, stanovalce in zunanje uporabnike
- prevzem potrebnih živil
- priprava, peka, serviranje slaščic, peciva, narezkov in dekoriranje
- nadzor nad delom v delovni skupini
- sprejemanje pritožb in predlogov delavcev, stanovalcev ter zunanjih uporabnikov glede prehrane in posredovanje le-teh pristojnim delavcem
- čiščenje kuhinje in njej pripadajočih prostorov, kuhinjske posode, jedilnega pribora, strojev in delovnih pripomočkov
Pogoji:
- izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Hotelirstvo in gostinstvo
- alternativna izobrazba: srednja poklicna, Hotelirstvo in gostinstvo
Ponujamo:
- trajanje zaposlitve: nedoločen čas
- poskusno delo: 2 meseca
- delovni čas: 40 ur/teden
- urnik dela: dvoizmensko
Prijavite se preko portala Deloglasnik, najkasneje do 23.06.2024.