Deloglasnik - Dietni kuhar IV v ZSV (m/ž) - Radovljica - Dom dr. Janka Benedika Radovljica
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Dietni kuhar IV v ZSV (m/ž)

Radovljica

Rok za prijavo:

  • Dom dr. Janka Benedika Radovljica

Opis delovnega mesta

- pripravljanje živil in kuhanje jedi, diet in napitkov
- priprava kakovostne in neoporečne prehrane ter ekonomična poraba živil in energije pri pripravi obrokov
- izdaja živil in materiala iz skladišča ter tekoče vodenje evidenc
- sodelovanje pri izvajanju HACCP standarda ter kontrola kakovosti in varnosti živil in jedi
- čiščenje posode, pripomočkov in prostorov za pripravo hrane
- pravilno ravnanje in shranjevanje kuhinjskih odpadkov ter vodenje evidenc
- pravilna uporaba predpisanih zaščitnih sredstev
- pomoč pri delitvi obrokov in serviranju
- pomoč pri nabavi in prevzemu živil skladno z naročilom in jedilnikom
- pomoč pri načrtovanju sistema prehranjevanja uporabnikov restavracije in kavarnice doma, vključno z dietno prehrano
- praktično usposabljanje novo sprejetih zaposlenih v okviru delovnega področja
- sodelovanje z drugimi službami doma, zunanjimi uporabniki in institucijami
- opravljanje drugih del po navodilih nadrejenega

Pogoji

Stopnja strokovne izobrazbe:
- IV, srednja poklicna izobrazba / živilska tehnologija, hotelirstvo in gostinstvo

Zahtevana dodatna ali funkcionalna znanja:
---------------------------------------------------------------------
Obvezna:
- osnove dietetike
- znanje s področja priprave zdrave prehrane starostnika
- znanje HACCP
- preizkus iz varstva pri delu in protipožarnega varstva

Želena:
- poznavanje področja priprave dietne prehrane
- delo z računalnikom
---------------------------------------------------------------------

Zahtevane delovne izkušnje:
- čas: 6 mesecev
- področje: živilska tehnologija

Odgovornost:
- za rezultate lastnega dela - cilji: za potek in rezultate dela, ki so navedeni v vsebini delovnega mesta, za naloge iz sistema za zagotavljanje varnega živila v proizvodnji in pripravi živil
- za vodenje in varno delo: upoštevanje in izvajanje predpisov o varnosti in zdravju pri delu
- za usklajevanje dela v delovni skupini ali teamu: -
- materialna odgovornost: za delovna sredstva, pripomočke, za racionalno porabo živil

Umski napor:
- programiranost dela in sestavljenost nalog: delo je pretežno programirano, enostavna in tudi raznovrstnejša dela
- stiki: nezahtevni stiki, do 1/3 delovnega časa

Fizični napor:
- pojavne oblike: stoječe delo, občasno prenašanje bremen do 15 kg
- stopnja: zmerna
- trajanje - pogostost: nad 2/3 delovnega časa

Vplivi delovnega okolja:
- pojavne oblike: mikroklima, temperaturne spremembe, nevarnost nesreč pri delu, uporaba ostrih rezil
- stopnja: povečana
- trajanje - pogostost: nad 2/3 delovnega časa

Omejitve, prepovedi, pooblastila:
- omejitve in prepovedi: skladno s 93. členom ZSV
- pooblastila: -

Posebne psihofizične zahteve:
- zanesljivost, natančnost, komunikativnost, tolerantnost, prijaznost

Druge zahteve:
- aktivno znanje slovenskega jezika
- delo v neenakomerno razporejenem delovnem času
- delo ob nedeljah, praznikih in dela prostih dnevih
- delo v dveh izmenah

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno)

Delovne izkušnje (v letih):

0-1

Jeziki:

Slovenski (napredno)

Kaj vam ponujamo

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Gorenjska

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj