Deloglasnik - Servisni tehnik z izostrenim poznavanjem PLC sistemov (m/ž) - Nemčija - W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Servisni tehnik z izostrenim poznavanjem PLC sistemov (m/ž)

Nemčija

Rok za prijavo:

S SKUPINO W&K DO KARIERNEGA PREBOJA!

Pridruži se kot servisni tehnik in oblikuj prihodnost s svojo strokovnostjo.

Ali si

SERVISNI TEHNIK z IZOSTRENIM POZNAVANJEM PLC sistemov?

Bodi v ospredju PLC inovacij!

V skupini W&K – ki po vsem svetu zaposluje več kot 1,500 zadovoljnih sodelavk in sodelavcev - ne ponujamo le delovnih mest, temveč gradimo izjemne kariere, prežete s smislom, inovativnostjo in številnimi perspektivami.

ODKRIJ RAZNOLIKOST SKUPINE W&K:

 • Priložnosti: Podaj se na karierno potovanje z nemško pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ki zagotavlja, da bodo tvoje priložnosti tako neomeneje kot tvoje ambicije.
 • Globalna avantura: Razvij svojo mednarodno kariero, prebij se v ospredje globalnih inovatorjev in s svojim delom vplivaj na sosobne projekte v Nemčiji, Evropi in po vsem svetu.
 • Arzenal za profesionalni vzpon: Stopi v vodilno vlogo, oborožen z bogatim paketom ugodnosti, vključno s specialnimi orodji, mobilnikom, prenosnikom za učinkovito delo na terenu, elegantno delovno garderobo kot tudi službenim vozilom.

DOSEŽI ZVEZDE SVOJE KARIERE NA KRILIH SKUPINE W&K:

 • Tvoj trud se bo izplačal: Zavrti karierno kolo kot cenjen servisni tehnik z začetno letno plačo od 60.000 € naprej ter si zagotovi pot do atraktivnega letnega bonusa, ki bo kronal tvoje dosežke.
 • Zasebno udobje: Poslovi se v prenatrpanih skupinskih bivališč in se namesto tega prebudi v oazi zasebnosti in miru, ki bo povsem tvoja.
 • Zajemi energijo odprtosti: Zablesti s svojim strokovnem znanjem v okolju, ki diha kreativnost, in bodi del razvoja sofisticiranih projektov.
 • Odprta srca: Okusi toplino skupnosti, ki te podpira in kjer so pogovori iskreni. Vstopi v krog, kjer se srčnost in miselna odprtost prepletata, ustvarjajoč delovno mesto, kjer je vsak posameznik dragocen.

PRISPEVAJ S SVOJIMI IZKUŠNJAMI:

 • Tehnična znanja: Če si servisni tehnik in se spoznaš na programirljive logične krmilnike (PLC) ter imaš ozadje iz elektrotehnike ali mehatronike, si na pravem mestu. Pričakujemo izkušnje z elektroinštalacijami v industrijskem okolju in napredno poznavanje avtomatizacije in strojnih sistemov. Specialistično znanje sistemov PLC, kot so Siemens SIMATIC in Allen Bradley, bo tvoje kompetence postavilo v ospredje.
 • Jezikovne veščine: Zmožnost artikuliranega izražanja v angleškem jeziku in praktična uporaba nemščine sta tvoja aduta za nemoteno in učinkovito opravljanje delovnih nalog.
 • Pustolovski duh: Razvij in pospeši svojo kariero v razburljivem ritmu, ki ga narekujejo vodilne industrijske panoge našega časa.
 • Mobilnost: Z vozniškim dovoljenjem kategorije B ne le dokazuješ svojo prilagodljivost, ampak tudi pripravljenost, da se z lahkoto spopadeš z izzivi na različnih lokacijah.

TVOJE POSLANSTVO ZA ODLIČNOST:

 • Mnogoteri uspehi: V vlogi W&K-jevega servisnega tehnika s specifičnimi veščinami s področja PLC tehnologije boš koordiniral vzpostavljanje in aktiviranje avtomatiziranih sistemov. Tvoje znanje bo ključno pri zagonu in nadgradnji strojne opreme ter pri „finetuningu“ operacij. Kot mojster za reševanje težav boš nepogrešljiv pri zagotavljanju nemotenega delovanja, samostojno pa boš upravljal z vsemi fazami projekta - vse do predaje kupcem in njihovemu usposabljanju.
 • Inovator v industriji: Tvoj dotik bo spremenil industrijske panorame, soustvarjal revolucionarne preboje, ki bodo oblikovali prihodnost najrazličnejših industrijskih panog.

Ali želite izvedeti več?

Naša HR skupina ti bo z veseljem prisluhnila.

E: kariera@wk-industrietechnik.de

T: +49 160 9566 18 12

T: +386 40 573 501

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

Skupina W&K: Pionirji industrijskih inovacij od leta 1985.

Skupina W&K je odločilna sila v dinamičnem svetu industrijske montaže in avtomatizacije vse od leta 1985. Prisotni smo na različnih kontinentih, smo arhitekti ambicioznih projektov naših cenjenih strank in spreminjamo drzne vizije v otipljiv uspeh.

Naši zaposleni so utrip W&K-jeve evolucije – arhitekti naše ekspanzije. Ti izjemni posamezniki presegajo običajne vloge, so iskrice genialnosti, ki poganjajo inovativnost in odličnost, usmerjajo našo korporativno ladjo in so zavezniki na poti do vrha.

Uresniči svoje ambicije v skupini W&K, kjer bodo tvoja poklicna pot in osebne težnje dobile prostor za rast. Naša kultura odprtih vrat in transparentnosti ustvarja platformo za delovanje s smislom, kjer ima vsak možnost vtisniti svoj odtis za prihodnost.

Izstopamo z zavzetim in osebnim pristopom k rešitvam, kjer je vsaka interakcija zaznamovana z avtentičnostjo. Če si pripravljen premikati meje mogočega, te vabimo, da se nam pridružiš v oblikovanju prihodnosti.

V skupini W&K je vsak nov talent dodatek k našemu raznolikemu mozaiku uspehov. Odloči se za pot, kjer izstopajoča inovacija in skupni dosežki definirajo tvoj karierni vzpon. Dobrodošel!

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj