Deloglasnik - Sodelavec za peko piškotov in mafinov (m/ž) - Bled - PEKARNA PLANIKA, d.o.o. Bled
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Sodelavec za peko piškotov in mafinov (m/ž)

Bled

Rok za prijavo:

  • PEKARNA PLANIKA, d.o.o. Bled

Pekarna Planika ohranja domače stare recepture in način izdelave kruha, peciva, piškotov in pekarskih izdelkov. Z uporabo surovin domačih dobaviteljev spodbujamo lokalno gospodarstvo in ostajamo zvesti našemu okolju. Zadovoljstvo naših zaposlenih je garancija za zadovoljstvo naših strank.

Si želite soustvarjati turistično ponudbo v največjih alpskih biserih Slovenije? Pekarna Planika išče:

Sodelavec za peko piškotov in mafinov (m/ž)

Vaše naloge:

  • peka in pakiranje piškotov in mafinov

Pogoji:

  • veselje do peke
  • izkušnje s peko piškotov, mafinov je prednost, ni pa pogoj
  • prijaznost
  • natančnost

Kaj vam ponujamo:

  • prijetno delovno okolje
  • redno plačilo, urejene delovne razmere
  • plača: 1800 EUR bruto, plus
  • dodatki (malica 7 EUR/dan, 0,21 EUR/km), dopoldansko delo
  • delovnik: 40 urni delovnik, enoizmensko delo; dopoldne 6-14
  • delo poteka na sedežu podjetja (Bled)

Vse zainteresirane vas vabimo, da se prijavite preko portala Deloglasnik, za več informacij pa nas pokličite na 051 331 745.

Veselimo se vaših prijav, Pekarna Planika

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj