Deloglasnik - Kozmetika, šport - Delovna mesta
deli
Tweet
deli

Kozmetika, šport - Delovna mesta

Več

Skrb za lepoto, šport

Iščete zaposlitev v kategoriji Skrb za lepot in šport? Na Deloglasnik, vodilni portal za oglaševanje prostih delovnih mest, lahko iščete delo tudi po kategorijah. Na enem mestu lahko vsak iskalec zaposlitve išče delo po različnih kategorijah tudi v kategoriji Skrb za lepot in šport.
Iskanje zaposlitve po kategorijah nikoli ni bilo lažje. Vsak iskalec, ki obišče portal Deloglasnik, lahko brska po aktualnih zaposlitvenih oglasih, ki ustrezajo kriterijem iskanja. Prosta delovna mesta za vse na enem mestu.

Maser (m/ž)

Terme Olimia d.d.

Podčetrtek

Rok za prijavo:

- strokovno opravljanje različnih vrst masaž - informiranje in svetovanje gostom o storitvah wellnessa in bazenov - strokovno opravljanje...

Kozmetik - maser (m/ž)

Terme Dobrna d.d.

Dobrna

Rok za prijavo:

- izvajanje lepotnih in sprostitvenih programov iz ponudbe - kozmetična nega obraza in telesa - terapevtske masaže, pedikure, manikure,..

Modni svetovalec (m/ž)

Sportina Bled, d.o.o.

Ljubljana

Rok za prijavo:

Maser (m/ž)

Miro Vrhovski s.p.

Maribor

Rok za prijavo:

Frizer (m/ž)

GIMEA, poslovno svetovanje d.o.o.

Ljubljana

Rok za prijavo:

Frizer (m/ž)

VALGOS, gostinske storitve, d.o.o.

Sežana

Rok za prijavo:

Naslednja stran

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj