Deloglasnik - Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž) - Slovenija - Agencija I.Q. d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž)

Slovenija

Application deadline:

Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž)

Nimate izkušenj na področju zavarovalništva?

Zavarovalni zastopnik-asistent je oseba, ki še ni pridobila dovoljenja Agencije za zavarovalni nadzor za zastopanje, ga pa nujno potrebuje, saj brez tega dovoljenja ne sme sklepati zavarovalnih pogodb z zavarovalci.

Razumemo vas, saj smo tudi sami nekoč stali na vašem mestu. Zavedamo se, da je za uspeh ključnega pomena prav ustrezna podpora. Kot odlični strokovnjaki z večletnimi izkušnjami pri delu s strankami in osebno prodajo vam zagotavljamo, da boste v dobrih rokah. Vaš vstop na zavarovalniški trg bo tako lažji.

Bi želeli pridobiti dovoljenje AZN za zastopanje in ne veste kako?

  • poskrbimo za kvalitetno in strokovno izobraževanje za pripravo na izpit za pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje
  • financiramo pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje
  • z organiziranim in utečenim načinom dela vam omogočimo pridobitev potrebnih izkušenj na področju zavarovalništva in vam olajšamo vstop na zavarovalniški trg
  • omogočamo usposabljanje s pomočjo izkušenih mentorjev

Ker nikoli ne veste, kam vas lahko takšna priložnost pripelje, se prijavite na neobvezujoč informativen razgovor, na katerem vam bomo predstavili podrobnosti dela, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik s pridobljenim dovoljenjem Agencije za zavarovalni nadzor.

Kakšni so pogoji za pridobitev dovoljenja si lahko ogledate na: povezavi.

Iščemo še izkušenega, predanega in motiviranega posameznika, ki bo prevzel vlogo Zavarovalnega zastopnika - mentorja z dovoljenjem AZN za zastopanje ter bo pomagal pri usposabljanju in razvoju naših zavarovalnih zastopnikov. Če ste odgovorni, samozavestni in si znate postaviti visoke cilje in se za njih tudi boriti vabimo tudi vas, da nam pošljete svoj življenjepis za Zavarovalnega zastopnika-mentorja preko portala Deloglasnik.

Več o nas

Partnership co-operation is not a labor relationship within the meaning of the Labor Act, but a non-binding relationship between two or more legal entities within the meaning of the provisions of the Mandatory Obligations Act

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

Average salary in category
Sales amounts to 1,524.44 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more