Deloglasnik - Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž) - Slovenija - Agencija I.Q. d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž)

Slovenija

Rok za prijavo:

Zavarovalni zastopnik – asistent (m/ž)

Nimate izkušenj na področju zavarovalništva?

Zavarovalni zastopnik-asistent je oseba, ki še ni pridobila dovoljenja Agencije za zavarovalni nadzor za zastopanje, ga pa nujno potrebuje, saj brez tega dovoljenja ne sme sklepati zavarovalnih pogodb z zavarovalci.

Razumemo vas, saj smo tudi sami nekoč stali na vašem mestu. Zavedamo se, da je za uspeh ključnega pomena prav ustrezna podpora. Kot odlični strokovnjaki z večletnimi izkušnjami pri delu s strankami in osebno prodajo vam zagotavljamo, da boste v dobrih rokah. Vaš vstop na zavarovalniški trg bo tako lažji.

Bi želeli pridobiti dovoljenje AZN za zastopanje in ne veste kako?

  • poskrbimo za kvalitetno in strokovno izobraževanje za pripravo na izpit za pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje
  • financiramo pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje
  • z organiziranim in utečenim načinom dela vam omogočimo pridobitev potrebnih izkušenj na področju zavarovalništva in vam olajšamo vstop na zavarovalniški trg
  • omogočamo usposabljanje s pomočjo izkušenih mentorjev

Ker nikoli ne veste, kam vas lahko takšna priložnost pripelje, se prijavite na neobvezujoč informativen razgovor, na katerem vam bomo predstavili podrobnosti dela, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik s pridobljenim dovoljenjem Agencije za zavarovalni nadzor.

Kakšni so pogoji za pridobitev dovoljenja si lahko ogledate na: povezavi.

Iščemo še izkušenega, predanega in motiviranega posameznika, ki bo prevzel vlogo Zavarovalnega zastopnika - mentorja z dovoljenjem AZN za zastopanje ter bo pomagal pri usposabljanju in razvoju naših zavarovalnih zastopnikov. Če ste odgovorni, samozavestni in si znate postaviti visoke cilje in se za njih tudi boriti vabimo tudi vas, da nam pošljete svoj življenjepis za Zavarovalnega zastopnika-mentorja preko portala Deloglasnik.

Več o nas

Partnersko sodelovanje ni delovno razmerje v smislu Zakona o delu, temveč nezavezujoč odnos med dvema ali več pravnimi osebami v smislu določb Zakona o obveznih obveznostih.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Prodaja (Trgovina) je okvirno bruto: 1,524.44 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj