Deloglasnik - Kako se odmakniti od dela in si napolniti baterije?
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Kako se odmakniti od dela in si napolniti baterije?

Načrtovanje kariere

 • Kako ostati motiviran na poti do cilja? Kako ostati motiviran na poti do cilja?

  Pridejo dnevi, ko ste v službi nemotivirani in brez navdiha. A če želite imeti uspešno kariero, je dobro, da vsakič zberete čim več motivacije.

 • Kako se vključiti v novo delovno okolje? Kako se vključiti v novo delovno okolje?

  Spoznavanje novih sodelavcev in šefov, privajanje na nekoliko drugačno delovno okolje in srečanje z doslej nepoznanim načinom dela lahko sproži močna čustva, kar povzroča tudi veliko stresa. Na srečo pa poleg časa, ki vedno »opravi svoje«, obstajajo tudi druge rešitve, s katerimi se lahko čim prej privadite na novo delovno okolje.

 • Za uspeh je ključna komunikacija! Za uspeh je ključna komunikacija!

  V januarski anketi smo vas, bralce našega portala, spraševali, kako poslovno uspešni ste bili v letu 2023. V nadaljevanju lahko preverite, kaj je ključno, da boste letos zablesteli na poslovnem področju.

 • Kako navdušiti šefa? Kako navdušiti šefa?

  Ta članek ne govori o prilizovanju, ampak o načinih, kako na šefa narediti čim boljši vtis in ga navdušiti.

 • Akt o umetni inteligenci in vrline delavcev po mnenju ChatGPT-ja Akt o umetni inteligenci in vrline delavcev po mnenju ChatGPT-ja

  V preteklem letu je bil v pripravi Akt o umetni inteligenci, uredba Evropske unije in s tem zavezujoča za vse države članice. Le ta bo veljala za prvi zakonodajni okvir na svetu, ki bo reguliral področje umetne inteligence.

 • Na poti do cilja: Pravilo 25/5, ki prinaša uspehe! Na poti do cilja: Pravilo 25/5, ki prinaša uspehe!

  Upoštevajte nasvet enega najbogatejših ljudi na svetu!

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj