Deloglasnik - Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek

Zanimivosti

 • Materinski dan: Starševstvo in delo Materinski dan: Starševstvo in delo

  V Sloveniji materinski dan praznujemo 25. marca, je pa navada v Evropo prišla iz Amerike po drugi svetovni vojni. Datumi praznovanja pa niso v vseh državah enaki.

 • Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu

  Predstavljajte si, da se popeljete na Mars kot robot. Računalniško simulirani svet virtualne resničnosti (VR) tudi ostale kolege prikazuje kot robotke. Vaša naloga je, da sodelujete pri premagovanju številnih izzivov in pobegnete s planeta v vesoljski kapsuli. Misija je uspešna le, če vsem robotom uspe pobegniti, in ne, če eden ali dva odletita sama.

 • Prešernov dan in ostali dela prosti dnevi v letu 2024 Prešernov dan in ostali dela prosti dnevi v letu 2024

  Le še teden dni nas loči od letošnjega drugega državnega praznika in dela prostega dneva – 8. februar je slovenski kulturni praznik, posvečen Francetu Prešernu. Poglejmo si, kateri so še ostali dela prosti dnevi v letošnjem letu.

 • Kateri direktorji so največji deloholiki na svetu? Kateri direktorji so največji deloholiki na svetu?

  Res je, da Američani spodbujajo hitenje, toda direktorji francoskih podjetij delajo največ, glede na študijo, ki jo navaja Bloomberg (ameriška televizijska mreža).

 • Svetovni dan dostojnega dela Svetovni dan dostojnega dela

  Agenda za trajnostni razvoj do leta 2030 si je za enega izmed 17 ciljev zadala tudi dostojno delo. Svetovni dan dostojnega dela pa je 7. oktober.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj