Deloglasnik - Dela prost dan: Slovenija praznuje
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Dela prost dan: Slovenija praznuje

Zanimivosti

 • 17. maj: Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe 17. maj: Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe

  Ta dan obeležujemo od leta 1969 z namenom ozaveščanja o možnostih, ki jih prinaša uporaba spleta in drugih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

 • Bi vas ta plača premamila na škotski otok? Bi vas ta plača premamila na škotski otok?

  Bi vas 150.000 funtov visoka plača premamila, da bi se preselili v enega najlepših predelov Škotske?

 • Vzpon dela v video produkciji! Vzpon dela v video produkciji!

  Uporaba video posnetkov raste in se širi iz dneva v dan. Videoposnetki so potrebni na vseh področjih, od izobraževanja do marketinga, zdravstva do zabave. Vizualni prikazi pomagajo razložiti informacije in narediti vse bolj ustvarjalno in zanimivo.

 • Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek

  Veliko noč letos praznujemo prej. Zagotovo smo že kje opazili pobarvane pirhe, ali pa jih obarvali sami. Kakorkoli, ta praznik nam vsako leto prinaša tudi dela prost dan, in sicer ponedeljek, 1. april – in ne, to ni prvo aprilska šala.

 • Materinski dan: Starševstvo in delo Materinski dan: Starševstvo in delo

  V Sloveniji materinski dan praznujemo 25. marca, je pa navada v Evropo prišla iz Amerike po drugi svetovni vojni. Datumi praznovanja pa niso v vseh državah enaki.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj