Deloglasnik - Projektni vodja na področju razvoja digitalnih rešitev (m/ž) - Ljubljana ali remote - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Projektni vodja na področju razvoja digitalnih rešitev (m/ž)

Ljubljana ali remote

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Projektni vodja na področju razvoja digitalnih rešitev (m/ž)

Verjameš, da je digitalna preobrazba veliko več kot zgolj nove IT rešitve? Želiš pomembno prispevati k prenovi in digitalizaciji poslovanja? Te veseli področje projektnega vodenja, analiziranja in optimizacije poslovnih procesov, sodelovanje pri razvoju in uvajanju informacijskih rešitev? Pridruži se naši ekipi v GEN-I!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana ali remote

 

Tvoji izzivi:

 • projektno vodenje večjih in manjših IT projektov na področju digitalnih kanalov za prodajo energentov in odnosov s strankami
 • razumevanje potreb, izzivov in priložnosti na področju prodaje končnim kupcem
 • sodelovanje z uporabniki, razvijalci in drugimi sogovorniki pri zasnovi in razvoju informacijskih rešitev ter reševanju poslovnih in procesnih izzivov
 • aktivna soudeležba pri prenovi poslovnih procesov na področju trgovanja z energenti
 • sodelovanje pri uvajanju in upravljanju sprememb ter usposabljanju uporabnikov

Naša pričakovanja:

 • poznavanje sodobnih principov projektnega vodenja
 • izkušnje s projektnega vodenja IT projektov
 • odlične sposobnosti vodenja in komuniciranja
 • vsaj VI. raven izobrazbe ekonomske, naravoslovne ali tehnične smeri
 • obvladovanje digitalnih orodij za vodenje projektov, ekip in upravljanje z nalogami
 • aktivno znanje angleškega jezika
 • komunikativnost, odločnost, timsko delo in aktiven prispevek k doseganju skupnih ciljev

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 31.08.2022.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
IT, telekomunikacije zneski 2,326.93 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj