Deloglasnik - Konjar III (m/ž) - Sežana - KOBILARNA LIPICA d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Konjar III (m/ž)

Sežana

Rok za prijavo:

Kobilarna Lipica je dom lipicanca in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi konjeniški park, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo ter bogato kulturno dediščino. Območje parka hkrati ponuja idilično naravno okolje za sprostitev ter številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V konjeniškem parku Lipica, poleg doživetij v kobilarni, prijateljevanjem s preko 400 belimi konji, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Obiskovalcem omogočamo oddih v Hotelu Maestoso ter jih razvajamo s kulinaričnimi dobrotami najboljšega, kar ponuja Kras. Poleg ljubiteljev konj, združuje Lipica na enem mestu tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi skozi zimsko sezono.

Več o podjetju: https://www.lipica.org/en/

Uživaš v naravi in družbi konj? Si skrbna in odgovorna oseba z izkušnjami ter smislom za delo s konji? Kobilarna Lipica te vabi k sodelovanju! Iščemo nove sodelavce/ke, ki bodo na delovnem mestu konjar, v svetovno znani kobilarni, vestno in ponosno pripomogli k skrbi za pravi slovenski biser – lipicanca!

Konjar III (m/ž)

Naloge delovnega mesta:

 • nega in čiščenje konj ter pomoč pri rejskih delih
 • čiščenje in vzdrževanje hlevov, okolice ter izpustov
 • sprehajanje in lonžiranje konj
 • pomoč pri raznih veterinarskih pregledih in posegih ter pomoč pri pripustih
 • dovoz krme ter opravljanje drugih hlevskih del
 • občasna pomoč na prireditvah

Ponujamo:

 • možnost dolgoročne zaposlitve s polnim delovnim časom
 • dinamično delo v prijetnem kraškem okolju
 • redno plačilo in urejene delovne pogoje

Pričakujemo:

 • izobrazba: osnovnošolska ali višja
 • opravljen vozniški izpit kategorije F
 • osebne lastnosti (samostojnost, angažiranost, zanesljivost, komunikativnost, timsko sodelovanje)
 • kandidati, ki imajo izkušnje z delom s konji, bodo imeli prednosti pri izboru

Ponudbo pošljite na zaposlitev@lipica.org, s pripisom: »prijava DM konjar« ali po navadni pošti na naslov: Kobilarna Lipica, d.o.o., Lipica 5, 6210 Sežana. Prijave bomo zbirali do 30.09.2022 oz. do zapolnitve delovnih mest

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno.

Vaše prijave bomo obravnavali ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Z oddajo vloge dajete izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov za namen tega razpisa. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete in sicer na isti način, kot je bila privolitev dana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Kmetijstvo, gozdarstvo, ribolov zneski 1,454.10 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj