Deloglasnik - Laboratorijski analitik (m/ž/d) - Ljubljana - Novartis d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Laboratorijski analitik (m/ž/d)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Novartis d.o.o.
  • Naslov: Verovškova ulica 57, 1526 Ljubljana

V Novartisu v Sloveniji razvijamo, proizvajamo in tržimo inovativna zdravila. S svojimi izkušnjami, znanjem in kakovostjo smo pomemben del Novartisa. V različnih fazah razvoja, proizvodnje in storitev podpiramo polovico Novartisovih prednostnih inovativnih zdravil.

Pridružite se ekipi zaposlenih v laboratoriju testiranja vstopnih materijalov, Centra za kontrolo kakovosti malih molekul v Ljubljani.

Z več kot 50 različnimi analitskimi tehnikami podpiramo testiranje materijalov z namenom preverjanja kvalitete, ki zagotavlja sproščanje in nemoteno servisiranje kupcev znotraj Novartisa.

Kot Laboratorijski analitik boste odgovorni za kakovostno in pravočasno izvajanje analiz. Zaradi dinamičnega dela boste imeli veliko možnosti za osebni razvoj.

Laboratorijski analitik (m/ž/d)

Vaše ključne odgovornosti:

  • Zagotavljanje, da so vse dejavnosti v skladu s trenutnimi dobrimi praksami (cGxP), ter v skladu z integriteto podatkov.
  • Priprava, pregledovanje in analiziranje vzorcev ter vodenje laboratorijskega dnevnika.
  • Obdelovanje in preverjanje rezultatov ter vnašanje rezultatov v informacijski sistem.
  • Preverjanje in umerjanje inštrumentov.
  • Ostale naloge določene s pogovorom o ciljih in s kazalniki uspešnosti.

Vaš doprinos k delovnem mestu:

  • Minimalno srednješolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske, veterinarske ali druge ustrezne smeri.
  • Aktivno znanje slovenskega jezika.
  • Osnovno znanje angleškega jezika.
  • Poznavanje orodja Microsoft Office.

Zaželene izkušnje:

  • Poznavanje GMP procesov.
  • Poznavanje osnov fizikalno kemijskih metod.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo 6 mesecev in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijave z življenjepisom v slovenskem jeziku lahko oddate preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

Naš namen je soustvarjati medicino za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, naša vizija pa je postati najbolj cenjeno in zaupanja vredno farmacevtsko podjetje na svetu. Kako lahko to dosežemo? S pomočjo naših ljudi. Prav naši sodelavci nas vsak dan spodbujajo, da dosežemo svoje ambicije. Postanite del te misije in se nam pridružite! Več na spodnji povezavi.

Kaj nudimo:

Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Predani smo raznolikosti in vključenosti:

Novartis si prizadeva ustvariti izjemno, vključujoče delovno okolje in oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Pridružite se naši mreži Novartis:

V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti: vloga.

Prijavi se sedaj

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Farmacija in biotehnologija je okvirno bruto: 1,822.25 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj