Deloglasnik - Tehnolog (m/ž) - Ljubljana - Espada d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Tehnolog (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Espada d.o.o.

Podjetje ESPADA, kadrovska agencija, ki se ukvarja z iskanjem in zagotavljanjem kakovostnega kadra za potrebe delodajalcev. Naša prednost je, da vam v kratkem času zagotovimo najboljši možen kader in tako ažurno zadovoljimo vaše kadrovske potrebe, ne glede na področje vaše dejavnosti. Potrudimo se, da čimbolj prilagodimo vašim kadrovskim potrebam, zahtevam in željam.

Opis delovnega mesta

Podjetje, ki se je v tridesetih letih poslovanja razvil v veletrgovca širi svojo ekipo. K prijavi vabi vse, ki si želijo pridobivanja novih izkušenj ter dela v mladostnem kolektivu. Svoje zaposlene mentorji na karierni poti spremljajo s spodbudo in podporo.

Opis delovnih nalog:
- sodelovanje pri proizvodnih procesih pridelave in predelave sadja in zelenjave
- sodelovanje pri uvajanju novih izdelkov na tržišče
- preverjanje kakovosti prejetega in izdanega blaga ob sodelovanju z oddelki prodaje in nabave
- sodelovanje pri pripravi in izvajanju vseh spremljevalnih postopkov (vodenje evidenc vzorcev in analiz, preverjanje kakovosti, skrb za sledljivost, HACCP evidence idr.)
- izvajanje vseh varnostnih in sanitarno-higienskih postopkov
- skrb za ustrezno izvajanje vseh tehničnih in tehnoloških procesov upoštevajoč strokovno znanje in sanitarno-higienske predpise

Pogoji

- najmanj 6. stopnja izobrazbe (EOK oz. 7. stopnja SOK) s področja živilske tehnologije in prehrane ali druge sorodne vrste (področje prehrane in živilstva)
- vsaj 1 leto delovnih izkušenj v živilsko-predelovalni industriji
- poznavanje dela s sodobnimi orodji informacijske tehnologije – MS Office-a, Interneta, prednost predstavlja tudi poznavanje Pantheona
- zaželeno poznavanje procesov in strojev, naprav ter druge tehnološke opreme, ki se uporablja v organiziranih obratih pridelave in predelave živil (zlasti za rezanje, pranje, sušenje in pakiranje sadja in zelenjave)
- poznavanje spremljevalnih postopkov pridelave in predelave živil (deklariranje, označevanje, izvajanje sanitarnih postopkov, vodenje evidenc)
- poznavanje zakonodaje s področja HACCP, sledljivosti blaga in področij kakovosti živil
- odgovornost za izpolnjevanje zadanih ciljev in letnih planov podjetja

Prednost imajo kandidati z željo po dolgoročni zaposlitvi in izkazano zanesljivostjo, ambicioznostjo ter z samozavestnim in prepričljivim nastopom!

Strokovna izobrazba:

VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja, VII. univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

Delovne izkušnje (v letih):

1

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

- dinamično in razgibano delo
- pozitivno delovno okolje
- delo v stabilnem, uspešnem in rastočem podjetju
- redno in stimulativno plačilo z nagradami za dobre rezultate

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Proizvodnja in obrtne storitve je okvirno bruto: 1,411.50 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj