Deloglasnik - Novice
deli
Tweet
deli

Novice

Najnovejše Najbolj brano
 • Rutine med vikendom za uspešen delovni teden Rutine med vikendom za uspešen delovni teden

  Kaj početi med vikendom, da bo prihajajoči delovni teden bolj uspešen? Portal Women in Adria predstavlja rutine uspešnih ljudi, ki jih je vredno uporabiti.

 • Kako boste preživljali božično-novoletne praznike? Kako boste preživljali božično-novoletne praznike?

  V Deloglasnikovi anketi meseca novembra ste nam bralci portala v večini sporočili, da boste praznike preživeli z družino ali prijatelji.

 • Razmere na trgu dela so se stabilizirale Razmere na trgu dela so se stabilizirale

  Portal Deloglasnik je tudi letos v okviru Regionalnega zaposlitvenega sejma izvedel raziskavo, katere namen je bil ugotoviti stanje v Sloveniji in na regionalnem trgu dela. V raziskavo so se vključili tudi partnerski portali iz regije MojPosao.ba, Infostud.rs, Vrabotuvanje.com.mk in MojPosao.hr.

 • Kako izboljšati odnose s sodelavci? Kako izboljšati odnose s sodelavci?

  Medosebni odnosi so ključnega pomena tudi na delovnem mestu. Z le nekaj koraki lahko izboljšamo odnose s svojimi sodelavci.

 • Generacija Z si želi le spremembe Generacija Z si želi le spremembe

  Mladi se že dalj časa spopadajo z življenjskimi stroški, pomanjkanjem cenovno dostopnih stanovanj ter negotovostjo glede prihodnosti. Želijo si spremembe, o katerih je spregovoril prejemnik štipendije Scott Trust, Sammy Gecsoyler.

 • Kako lahko generalni direktorji upravičijo svoje plače? Kako lahko generalni direktorji upravičijo svoje plače?

  Vprašanje, ali je pošteno, da nekateri dobijo nesorazmeren delež dohodka in bogastva, je postalo eno od odločilnih vprašanj našega časa. Alexander Pepper se je odločil to raziskati s kolegico dr. Susanne Burri na London School of Economics.

 • Regionalni zaposlitveni sejem dosegel okoli 40.000 prijav na oglase! Regionalni zaposlitveni sejem dosegel okoli 40.000 prijav na oglase!

  Regionalni zaposlitveni sejem, ki je potekal med 17. in 21. oktobrom 2022 na preizkušeni spletni platformi, se je zaključil z več kot 40.000 prijavami na zaposlitvene oglase.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj