Deloglasnik - Novice
deli
Tweet
deli

Novice

Najnovejše Najbolj brano
 • Kratek vodič po največjem HR dogodku v regiji! Kratek vodič po največjem HR dogodku v regiji!

  Bliža se 12. konferenca HR Days, zato smo za vas pripravili kratek (a obsežen) pregled aktivnosti, da boste lahko čim bolj izkoristili največje srečanje kadrovnikov.

 • Kako boste preživeli prvomajske praznike? Kako boste preživeli prvomajske praznike?

  Začel se je spomladanski oddih, že 27. aprila obeležujemo dan upora proti okupatorju (sicer je to letos sobota), sledi pa še praznik dela in z njim dva dela prosta dneva – 1. in 2. maj.

 • Vzpon dela v video produkciji! Vzpon dela v video produkciji!

  Uporaba video posnetkov raste in se širi iz dneva v dan. Videoposnetki so potrebni na vseh področjih, od izobraževanja do marketinga, zdravstva do zabave. Vizualni prikazi pomagajo razložiti informacije in narediti vse bolj ustvarjalno in zanimivo.

 • HR Days: Kaj je trajnostno vodenje? HR Days: Kaj je trajnostno vodenje?

  Bliža se 12. HR Days konferenca, ki bo 8. in 9. maja v Hotelu Lone v Rovinju! Predstavili smo vam že kar nekaj zanimivih predavateljev, danes pa je na vrsti Ronan Harrington, ki bo v Rovinju z vami delil znanje, ki vam bo pomagalo razumeti, kaj je trajnostno vodenje in kako ga učinkovito vpeljati v vaše podjetje.

 • HR Days: Zgodba, ki traja HR Days: Zgodba, ki traja

  Konferenca z dolgo tradicijo se vrača k svojim »koreninam« in svojemu nekdanjemu pomladnemu datumu – potekala bo namreč 8. in 9. maja v Hotelu Lone v Rovinju!

 • Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek Dela prost dan: Velikonočni ponedeljek

  Veliko noč letos praznujemo prej. Zagotovo smo že kje opazili pobarvane pirhe, ali pa jih obarvali sami. Kakorkoli, ta praznik nam vsako leto prinaša tudi dela prost dan, in sicer ponedeljek, 1. april – in ne, to ni prvo aprilska šala.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj