Deloglasnik - Delodajalci
deli
Tweet
deli

Delodajalci

  • Projektno učenje mladih odraslih! Projektno učenje mladih odraslih!

    S 1. julijem se je začel izvajati program Projektno učenje mladih odraslih PUM-o plus. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti namerava v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) v program vključiti približno 1.800 mladih odraslih.

  • Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet? Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet?

    Vsi dobro vemo, da je razlog za uspeh in obstoj podjetja izključno ekonomski. Da pa je podjetje res uspešno, se moramo držati zastavljenih strategij, s katerimi dosegamo zastavljene cilje. Pri tem ne smemo pozabiti na marketinške pristope, ki bodo okrepili odnose z javnostmi.

  • Varnost in zdravje pri delu: Poletna vročina! Varnost in zdravje pri delu: Poletna vročina!

    Delodajalec mora vsem zaposlenim zagotoviti ustrezne temperature v delovnih prostorih ter sprejemati potrebne ukrepe, usklajene z izvajalcem medicine dela.

  • Javno povabilo: Hitrejši vstop mladih na trg dela Javno povabilo: Hitrejši vstop mladih na trg dela

    Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje (ZRSZ) je objavljeno aktualno javno povabilo za pridobitev mesečne subvencije ob zaposlitvi brezposelnih mladih do 25. leta starosti, na katerega se lahko prijavite do konca septembra.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj