Deloglasnik - Delodajalci
deli
Tweet
deli

Delodajalci

  • Mednarodna raziskava ugotavlja, da bi vsak tretji zaposleni razmišljal o preselitvi zaradi boljše službe Mednarodna raziskava ugotavlja, da bi vsak tretji zaposleni razmišljal o preselitvi zaradi boljše službe

    Bolj pripravljeni na selitev so zaposleni z višjimi dohodki in višjo izobrazbo (29 %). Prav tako se nekateri želijo preseliti zaradi zaposlitve v svojem poklicu (55 %). Selitev z družinami (60 %) in možnost finančnega dobička (60 %) sta glavna motiva za delo v tujini. Raziskava Alma Career je bila izvedena v 13 vzhodnoevropskih državah s 76.357 odgovori.

  • Kako v nekaj preprostih korakih do zadovoljnih zaposlenih? Kako v nekaj preprostih korakih do zadovoljnih zaposlenih?

    V dobi rekordnega povpraševanja po delu, izrazite fluktuacije delavcev in vedno večjih pričakovanj kandidatov, postaja razumevanje potreb potencialnih in obstoječih zaposlenih predpogoj za uspešno poslovanje.

  • Konferenca HR Days: Popoln »koktajl« izobraževanja, navdiha in zabave Konferenca HR Days: Popoln »koktajl« izobraževanja, navdiha in zabave

    Konferenca z dolgoletno tradicijo se vrača k svojim koreninam in nekdanjemu spomladanskemu terminu - potekala bo 8. in 9. maja v hotelu Lone v Rovinju!

  • Raziskava zadovoljstva zaposlenih Raziskava zadovoljstva zaposlenih

    Z uporabo platforme Pulser enostavno, hitro in zanesljivo izmerite raven zadovoljstva zaposlenih, njihovo angažiranost, eNPS, ESI in ključne motivacijske dejavnike. Izvedite, kako se primerjate v primerjavi z drugimi podjetji v panogi in z najboljšimi slovenskimi delodajalci.

  • Regionalni zaposlitveni sejem: Prijave so odprte! Regionalni zaposlitveni sejem: Prijave so odprte!

    Znan je datum letošnjega Regionalnega zaposlitvenega sejma, zato začnite s pripravami že danes!

  • Zaposliti moškega ali žensko?! Zaposliti moškega ali žensko?!

    V duhu praznika vseh žensk, ki smo ga praznovali v petek, in današnjega dneva mučenikov, se sprašujemo, kateri ima prednost pri zaposlitvi. Če sta torej moški in ženska v službi preveč kvalificirana in izjemna, je vprašanje, koga zaposliti? Ali obstajajo razlike med spoloma, ko gre za zvestobo?

  • HR Days: Kako se soočiti z umetno inteligenco v HR? HR Days: Kako se soočiti z umetno inteligenco v HR?

    Uporaba umetne inteligence v HR odpira vrata novim znanjem in možnostim ter osvetljuje pot skozi kompleksna vprašanja prihodnosti dela in upravljanja s človeškimi viri. Stopi korak naprej in se nam pridruži na 12. konferenci HR Days!

  • Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu Virtualna resničnost: Nova vizija usposabljanja na delovnem mestu

    Predstavljajte si, da se popeljete na Mars kot robot. Računalniško simulirani svet virtualne resničnosti (VR) tudi ostale kolege prikazuje kot robotke. Vaša naloga je, da sodelujete pri premagovanju številnih izzivov in pobegnete s planeta v vesoljski kapsuli. Misija je uspešna le, če vsem robotom uspe pobegniti, in ne, če eden ali dva odletita sama.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj