Deloglasnik - Voznik / komisionar (m/ž) - Ljubljana - Geaprodukt d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Voznik / komisionar (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Geaprodukt d.o.o.

Podjetje Geaprodukt je največji distributer svežega sadja in zelenjave v Sloveniji. Smo v intenzivni fazi rasti in širimo svoje poslovanje v Sloveniji in tudi zunaj Slovenije, zato potrebujemo dinamične osebe, ki nam bodo pri tej rasti pomagale in se skupaj z nami razvijale. Smo podjetje, ki raste, se razvija in postaja stičišče mladih, delovnih in pozitivnih ljudi. V našem podjetju zagotavljamo stabilnost poslovanja, socialno varnost zaposlenih in poskrbimo, da dela nikoli ne zmanjka. Nenehno iščemo nove in nove sodelavce, izboljšujemo delovne pogoje, izpopolnjujemo našo ekipo, ki je na pohodu do novih zmag. Veselimo se vsakega mladeniča in mladenke, ki stopi z nami v korak. Pridružite se nam! Rastite z nami!

Opis delovnega mesta

Iščeš stabilno in dolgoročno zaposlitev? Si želiš spoznati mednarodno dejavnost, ki nikoli ne spi? Si zanesljiv, marljiv, vztrajen in pripravljen na vsakodnevne izzive? Če si odgovoril pritrdilno in iščeš zaposlitev v podjetju, kjer se boš dobro počutil, potem se pridruži naši ekipi!

Tvoje delo pa bo obsegalo predvsem:
- prevzem in skladiščenje blaga
- priprava blaga za odpremo
- razporejanje blaga po skladišču
- prevoz blaga

Pogoji

V našem največjem poslovnem centru iščemo zagnane in delovne voznike/komisionarje. Če imaš:
- zaključeno vsaj osnovnošolsko izobrazbo
- dobro fizično kondicijo
- željo po dolgoročni zaposlitvi
- veščine, kot so komunikativnost, iznajdljivost in pozitivna naravnanost
- vozniški izpit B kategorije

...si pravi za nas!

Če si se našel v opisu, te vabimo, da se nam predstaviš tako, da preko portala Deloglasnik oddaš vlogo z življenjepisom, najkasneje do 3. 2. 2021. Izkušnje z delom v skladišču niso pogoj, lahko pa predstavljajo prednost!

Strokovna izobrazba:

II. stopnja – dokončana osnovna šola, III. stopnja – nižje poklicno izobraževanje (2 letno), IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

Mi ti ponujamo delo v dveh izmenah v pozitivnem kolektivu, redno in stimulativno plačilo z nagrajevanjem dobrih rezultatov in pozitivno delovno okolje.

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj