Deloglasnik - Elektromonter (m/ž) - Novo mesto, Trebnje, Ljubljana - ELEKTRO LJUBLJANA, PODJETJE ZA DISTRIBUCIJO ELEKTRIČNE ENERGIJE, D.D.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Elektromonter (m/ž)

Novo mesto, Trebnje, Ljubljana

Rok za prijavo:

  • ELEKTRO LJUBLJANA, PODJETJE ZA DISTRIBUCIJO ELEKTRIČNE ENERGIJE, D.D.
  • Naslov: Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana

Opis delovnega mesta

Družba Elektro Ljubljana d.d. objavlja javni razpis za 3 prosta delovna mesta:

Elektromonter (m/ž).

Vaše naloge bodo:
- opravljanje elektromonterskih del
- opravljanje izterjav pri neplačnikih
- vodenje evidenc
- urejanje delovnega okolja

Lokacije delovnih mest:
- OE Storitve na DO, DE Novo mesto (lokacija Novo mesto, Trebnje) – 2 delavca
- OE Storitve na DO, DE Ljubljana mesto – 1 delavec

Pogoji

Od kandidatov pričakujemo:
- strokovna izobrazba: elektrikar energetik
- alternativna str. izobrazba: elektromonter, elektroinštalater, elektromehanik, elektrikar elektronik, skupinovodja v elektroenergetiki
- vozniški izpit B kategorije

Psihofizične zahteve:
- sposobnost za delo na višini
- sposobnost razlikovanja barv
- splošna fizična pripravljenost
- natančnost in zanesljivost

Ponudbe z ustreznimi dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite v roku 8 dni po objavi razpisa na naslov: Elektro Ljubljana, d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana, s pripisom "za kadrovsko službo – za razpis" ali preko portala Deloglasnik.

Elektro Ljubljana d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana, bo osebne podatke, ki ste jih posredovali v prijavi na prosto delovno mesto, kot upravljavec osebnih podatkov obdeloval za namen izvedbe izbirnega postopka na podlagi objave prostega delovnega mesta. Elektro Ljubljana d.d. osebnih podatkov ne bo prenesel v tretjo državo ali mednarodno organizacijo ter jih bo obdelal tako, da bo z ustreznimi ukrepi zagotovljena ustrezna varnost, vključno z zaščito pred nedovoljeno obdelavo. Elektro Ljubljana d.d. podatke hrani za čas, ki je potreben za izvrševanje pravic in obveznosti iz izbirnega postopka. Posameznik na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico do informiranosti, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov, ugovora, vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu. Podrobnejše informacije o obdelavi osebnih podatkov so dostopne na spletni strani https://www.elektro-ljubljana.si/ oziroma jih lahko pridobite pri pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov na e-naslovu, ki je navedeno na spletni strani družbe.

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja in sklenitvijo delovnega razmerja za nedoločen čas.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj