Deloglasnik - Kuhar (m/ž) - Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Kuhar (m/ž)

Sežana

Rok za prijavo:

Kobilarna Lipica je dom lipicanca, poznana je kot izvorna in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi turistični biser, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo in bogato kulturno dediščino. Lipiško posestvo ponuja idilično naravno okolje za sprostitev in številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V Lipici, poleg doživetij v kobilarni in prijateljevanje z več kot 300 lipicanci, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Poleg ljubiteljev konj Lipica pritegne tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi v zimski sezoni.

Družine z otroki, ljubitelje zelenih destinacij in aktivnega preživljanja prostega časa, konjeništva in golfa bo v prihodnje navduševal tudi novi Hotel Maestoso**** s svojo drzno podobo in unikatnim interjerjem. Sledil bo značilnostim Krasa in lipiške tradicije ter najsodobnejšim svetovnim trendom. Gostom bo ponudil priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo, obenem pa jih bo popeljal v svet konj in konjeništva ter jih pritegnil k doživljanju Krasa in njegove gastronomije.

Holding Kobilarna Lipica širi ekipo! K prijavi vabimo motivirane in pozitivne sodelavce in sodelavke za zasedbo dveh prostih delovnih mest:

Kuhar (m/ž)

Naloge delovnega mesta:

Izvajanje vseh operativnih nalog in del za tekoče in kvalitetno delo kuhinje, predvsem pa:

  • predpriprava živil, priprava in dekoriranje tako hladnih kot toplih jedi po dnevnih menijih in jedilnem listu in a la carte
  • priprava sladic
  • priprava in izvedba cateringa
  • priprava hrane za različne dogodke (npr. poroke, pikniki,..)
  • pomoč pri skladiščenju, skrb za optimalno količino zalog, pomoč pri dnevnem naročanju gostinskega materiala
  • izvajanje drugih nalog skladno z delokrogom delovnega mesta za katere je strokovno usposobljen in izpolnjuje zahteve iz naslova varnosti in zdravja pri delu

Kaj pričakujemo od kandidata?

  • zaključena V. stopnja ustrezne smeri
  • zaželene izkušnje na podobnem delovnem mestu
  • aktivno znanje slovenskega jezika
  • pasivno znanje italijanskega ali angleškega jezika
  • smisel za pripravo hrane
  • osebne lastnosti (natančnost, odgovornost, poštenost, visoka stopnja higiene in osebne urejenosti, občutek za red in čistočo, organizacijske sposobnosti, prijaznost, komunikativnost, kreativnost)
  • pripravljenost na izmensko delo in delo med vikendi

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
  • urejene delovne pogoje
  • delo v novem hotelu 4*sup
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • redno in dobro plačilo
  • možnost izobraževanja
  • možnost začasne nastanitve
  • z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, iz razloga sezonskega dela

V kolikor ste se v opisu prepoznali vas vabimo, da svojo prijavo in življenjepis z dokazili pošljite preko portala Deloglasnik do vključno 10.06.2022.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Prejete vloge bodo uporabljene zgolj za namene tega razpisa.

Vabljeni k soustvarjanju uspešne zgodbe skupaj z nami!

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj